BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

TEST POST.

aku belajar tentang hidup. jangan terlalu merancang kelak petaka melanda diri sendiri terluka. sudahlah! biarkan saja nasi menjadi bubur , api menjadi bara , bara jadi debu. biar ia terbang melayang pergi di bawa tiupan bayu. apa yang aku merepek pown aku taktahu. umur tidak melambangkan kematangan seseorang. kau masih muda , masih lagi mentah. terlalu asyik mengejar romeo yang konon hanya dia memahami kau. kau muda , tapi , aku menjagamu. biar aku tidak mengawal , kau masih bawah jagaan ku. kau terlalu asyik dgn menjaga hati hingga sanggup menipu. sedangkan kau , terlalu jujur mengatakan tentang pendapat. 



untuk kali ini , aku sokong apa kata kau. " benda kalau nak buat apa pon dalam dunia ni boleh kalau betul nak buat " sedangkan , lelaki boleh jadi perempuan. perempuan boleh jadi lelaki. inikan pula hati di soalkan. lagilah senang berubahnya. biasalah , aku tidak selalu bersamanya lagi. itu yang mudah di lupakan. ( #np BFMV - Your Betrayal ) tetiba lagu macam belanja dengan ayatkan. so , itu yang letak dalam kurungan tu. okay ! jauh sangat. tak kisahlah , yang penting layan seyh kepala. lagi havoc kalau dgr Tears Dont Fall. memang fav bersama lepak cc , duduk pc sebelah sebelah , buka youtube , mmg itu laa lagu pertama dengar. lepas tu , baru sorang layan xaxau. sorang lagi layan raggae. nampak betapa jauhnya.  

dunia selalu macam nii , mereka tak pernah faham apa yang kita lalui. suka duka pahit manis. accident tengah jalan. tidur dekat medan selera sebab takdee satu sen pun dalam pocket. makan bersuap. air berkongsi. kau kerja , aku belajar. aku kerja , kau belajar. gaji kau gaji aku , gaji aku gaji kau. sebantal , setilam , sekatil. kongsi sweater. bertukar handphone. dan beberapa perkara yang harus di rahsiakan. inilah yang jadi bila , kau cari aku. aku cari kau. 


kita lain , tapi , sebenarnya kita samanya. susah bercakap dgn org yang tidak pakai langsung kasut kita ini. sebab diorg hanya menilai dari luaran. bukan dalam , kalau menilai dalaman pun. masih tak sama dgn apa yang kita rasa. sangat lain. " i kenal mien zaman sekolah lagi. diorg kenal masa kitorg sama sekolah. sampai skrg , tengok macam mana diorg cari mien? " conversation with XhiXhi. aku tak kesah pasal benda tu. apa yang aku kesah makan minum kau , itu jew. kau sendiri tahukan , aku tak pernah berkira pasal makan minum dgn kau. yang aku perasan , bila dengan aku , semua benda jadi 2time better daripada biasa. apa saka aku pakai sampai kau jadi macam tu pun aku taktahu -.- " aku dtg kat kau mmg dgn niat nak tdow pun " 2minit kemudian " zzzzz " -.- so , tak salah kalau aku panggil kau , Sakai. perangai pelik pelik. 

nahh ~ amek nii. dengarlah. hayati. sampai faham. " lagu kita "
http://www.youtube.com/watch?v=1wYNFfgrXTI