BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

News!



kenapa aku tetibe masokkan isu nii? sebab baby nii di buang di surau sebelah tempat aku stay. ok! perasaan aku bila dapat tahu benda nii? haa ~ senang jew. kalau aku tahu sape punya angkara , aku sumbatkan dia dalam beg macam dia buat kat baby nii. camner nak sumbatkan? kerat 44! :DD tu serious! maybe laa nii kot , bahana dari sambutan hari Merdeka atau NewYear bg sesetengah manusia yang otak ade kat kepala , akal kat kaki ! pecaya atau tak? tengok laa tahun depan , mesti kes buang baby akan menjadi jadi selepas 9bulan dari sambutan NewYear and Merdeka. nii yg kita tahu , yg keluar berita , mane yg kita taktahu , tak keluaar berita , tak jumpa , astagfirullahhalzim ~ hanya mampu berharap dan berdoa supaya keluarga aku , aku dan para kenalan , takde laa yg tergamak sampai buat camnii. 

so , lepas beberapa hari dari kejadian jumpa mayat baby kat surau al - falah. terjadi satu kes bunuh diri kat PV13. lebih tepat , 11 / 9 /  2012 , around 12 - 2 agaknya laa. sebab bg aku , sgt mustahil laa bnde nii jadii around 3 - 6. aku ada kat PV13 , melepak kat taman tu , tak nampak pown makhluk terbang -.-' bak kate feea : takkan laa dia nak terjun depan kau plakk -.-' bukan laa wehh , aku just tak dengar bunyi org menjerit , bunyi org terjatuh ke apebenda ke. sunyi sepi jew time tu. yang aku perasan , ramai org Somalia dok alu lalang -.-" camner? releven tak kalau aku cakap , mesti kejadian bunuh diri nii ade kaitan dgn baby yg di buang tu? sama sama laa fikirkan. selamat beramal ^_^

* aku tak kisah berkawan dengan siapa pun , tapii , if kawan aku tu mengandung pastu gugurkan dgn sengaja. mmg silap besar laa! tak kau , aku gugurkan macam baby tu atau aku pecahkan segala benda yang ada kat kau! take note!


0 comments: