BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

K A W A N !

keadaan yang petak sebab tak boleh tdow even dah 24hours membuatkan aku rase nak ber -talking to the moon walaupun dah takde moon. ( psstt~ roomate tgh tdow  , malas nak kacau -.-' ) intro dgn , KELAS DAH HABIS! wwweee~ tggal nak hadap FINAL EXAM lepas raya. damn! agak mengarut bila aku boleh study tyme cuti. even , tyme tak cuti pown aku stdy jgk. ((: mungkin laa sbb kekurangan stdy membuat marks aku same jew dari awal dulu. skrg nii , azam baru bhaii. lepak tetap lepak. study masih study. everything can be done in single second. ((: kebanggaan terjadii bila Mr. E mendgr lagu Sleeping Tiger. dan dalam masa yang same , aku turut dgr lagu tu. motif bgtahu? entahh , saje buat panjang ctew , bia korang bosan baca. lalala~ wehh wehh wehh , nak tahu tak? benda paling berat , bila someone tu lebih percayakan kita daripada ape yang kita sangka. -__- seriously! bangga tu ade laa , tapii , aku rase macam , '' layak ke aku utk di percayai? '' ==' bercakap ohh tak , menaip pasal KAWAN. lain org , lain pendapat , ok? bgtahu awal awal , mane laa tahu kot kot kene carut macam artis tu kann? tteettt~ hahah. aku boleh kate , kebanyakkan kawan aku terasa dengan ayat nii , '' AKU TGH SUSAH SEKARANG NII. JGN CARI AKU. NNT AKU TGH SENANG KORANG DATANG LAA BALIK. '' nahh~ hambekk! lokatt kat dahii~ ((: lot of friends yang aku ade ( ppsstt~ dalam friends list fb aku ade 500++ je , setelah 5tahun guna. byk ke? noobs sial! ) , mesti akan blaa tyme aku susah , dtg terhegeh mintak penampar kat aku tyme diorg susah. so , aku agak lali bila bnde nii keep on going. time by time. day by day. lantak pii kat depaa laa. ade aku kesah? (cakk cakk cakk~ ) valueable , bila aku dapat kawan yang selalu ade dgn aku , selallu maki aku , marah aku , care pasal aku. type of degil punye budak macam aku nii , mmg payah nak dapat membe yang bertahan lama. hahah. taklawak! -.-'

bg aku 24/7 pown , aku tak penah bosan lepak dgn dye.
sebab kegilaan aku dan dye sgt same.
older post sulu ade pic dye. SAHABAT!
dye , UPIN. aku , IPIN.
dye SAM , aku MIEN.
dari darjah1 samapai skrg , kitorg dapat title KEMBAR.
one and only bestdamnthingever!

tgk baju pon dah tahu , mmg sah bebudak class aku.
tak cukup quota lagii nii. ade yg tgh amek lab coat.
totally awesome dapat classmate yg gila.
sampai lecturer boleh garu kepala melayan kerenah kitorg.
tiada perkauman , tiada grouping bagai.
one class , one family!
sahabat KFC. agak terasa nak makan KFC , mntk kat diorg. dapat laa free. :DD
friends for benefit? tidak laa. ((: aku respect diorg.
no matter happen , diorg mesti akan give fully support kat aku. ((:
termasuk laa bila diorg gaji , diorg akan  ajak aku berjimba!
* kengkadang full house laa diorg belanja aku. :p
mula mula , Housemate. Pastu , Roomate. Then , Housemate. ((:
the only , budak yang same intake dgn aku. same rumah dgn aku. still stay same dgn aku.
permulaan 4 org termasuk aku , skrg tggal 2 termasuk aku.
kebykkan nye , dye akan buat aku teramat sgt petak dgn style blurr dye. -.-'
awesome part is , aku brust dye camner pon , still dye blurr and buffering. hahah. :))
currently , Roomate. Mak Tiri. Pengacau. Penyebok. Penyapu! :D
terharu kejap bila makcik nii buat pic nii , jadii DP lapptop and fone dye.
wweeee~ btw , dye sgt unik. sbb? dye ade HIGH NOTE.
bercakap dgn dye ibarat bergaduh. amazingkan?  -.-'
nahh~ hambekk. kau mampu?
berjalan dan berkawan dgn diorg? 
aku boleh berkawan dgn semua org wehh.
'' every people have their right to live ''
so , takpayah nak fcukoff sgt dekat bapok or pondan , ok?
* psstt~ sgt jeles dgn '' Kak Julie '' sbb dye mampu pakai heels yang tggi gila. dan aku tak mampu. -.-'
nahh~ lagii! pengkid pown boleh jadii kawan aku. :))
extreme pasal dye , aku boleh kacau dye. serabutkan rambut dye.
andd dye sgtsgt '' suke '' bila aku usikusik pipi dye. :DD
yg paling penting , dye lagii rendah dari aku. tu best! :DD

ape agaknye conclusion yang korang dapat bila bace and tgk segala benda haram jadah yang aku letak nii? tak dapat pape? ok! korang tepat! aku mmg tak sampai kan ape ape mesej , sje nak showoff kann? t(-.-t).
wake up laa wehh! dah pagii nii ( jam laptop 9.51am )! tak perlu kot nak pilih pilih kawan bagai nii. bengkok ke lurus ke , kalau ikhlas , tak salahkan? aku bukan nak defence or promote suruh korang sokong LGBT. just , wondering , kenapa susah utk yang '' lurus '' make a friends dgn yg '' bengkok ''? semua org ade kelebihan dan kekurangan. why done , yg kurang kite lebihkan. yang lebih kte tambahkan. faham? tak faham , pikir sendiri. think outside the box! bg aku , friendship yang best bila , aku boleh talk direct kat diorg. even , menyentapkan perasaan diorg kebanyakkannye. at the end , WE'RE STILL FRIEND. <3

gambar nii takde kaitan actually.
cume , kucing yang comel membuat aku upload pic nii.
:DD

damn true!


FINAL EXAM!

bersarang dah ehh blog aku nii? maaf laa , agak ke - bz - an sejak akhir akhir sem nii , dgn presentation , quiz , 3D model , bagai bagai laa. ==' ohh yaa , final exam aku lepas cuti raya , SWAG sgt laa kann? t(-.-t) kesah plakk aku? raya tetap raya <3 



teramat sgt hebat bila aku ade paper even hari Sabtu. damn! ==' braderr Doo mengajak aku mosh date hari ahad nye. patut kah aku pergikah? segala nya bergantung kepada duit ku. yeahh! ade panggil ringgit , ade yang paling dollar , ade yang paling rupiah , ade yang paling riyal! semua itu duit~ ooooo~ duit duit , dimana kau duit? duit duit~~ ( pengaruh lagu Hattan --' )

ok , nak buka dahh nii , makanan pown dahh sampaii , SELAMAT BERPUASA AGAIN! :D