BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

KIPAS-SUSAH-MATI.

wehh! exam dahh habis! ape lagii , lepakk laa. hahah. ohh yaa , harini dari pagii sampaii laa ke petang aku dokk melepak merayau meroyan mengamuk dgn Mr. E. ((: sape ehh Mr.  E nii? blom mase nye utk aku tunjuk kot.  soo , abaii kann , cukup sekadar korang tahu , dye sgt sgt cool~ duduk jawab exam sebelah sebelah , boleh discuss , lecturer kat blakang siap tanye , '' korang exam ke buat discussion? '' dgn muke selamberr berkata , '' duadua , boleh tak miss? '' heheh. balik je darii membuang mase bersama Mr. E , aku lepak dgn Maa andd Ezzy. budget kononkonon nak lepak kejapp jew , skali tgk Maa bawak turun gitar , mmg tak jadii ape laa kann? bace post sebelum nii , macam mane fanatic nye aku dgn suare dye. ((: empunya badan pown comel jgk. ( ok! sahh Maa bangga if dye bace --' ) hohoh. mekk kelate , memey laa comel molekk jee~ ((: seperti biasa laa kann , dahh jadii artis tu , mmg kene tunaikan permintaan peminat. dgn muka yg sgtsgt tak bersalah , '' Maa , satu lagu. '' ((: antara salah satu suara yang boleh bawak aku ke dunia lain seketika. ((: siyezz laa wehh )): suara dye best! dye karok live kat uptown nyanyi lagu ombak rindu , aku boleh jadii gila berdiri betolbetol depan stage tu. <3

video
sorry~ quality mmg hodoh. well~ just using a fone. pegii dgr suara dye , bestkan? ((:
thanks too Ezzy sbb jadii cameraman yang tak CONSISTANT! :D

Ezzy cakap , Maa cakap kat dye , takde sape penah minat dye. aku orang pertama. hahah.  masihh memegang katakata Maa , aku adalah first person utk tgk stage performance dye , kalau dye jadii artis. ((: lepas dahh lepakk dgn Maa. bergerak dgn Ezzy , menawaf uptown beberapa kali. ((: sempat berkelah dekat one booth yang buat Charity. sempat jgk laa beramah mesra , bergurau senda. Kakak tu sempoii habis laa. ((:  lepas dahh takde arah tuju , melalak sat dekat Merdu. ((: kali nii , di temani oleh Wan. btw , wan janji nak blanje aku makan dekat Kampung Baru. lalala~ Cinta Kristal by Wan sgtsgt best. dahh habis sejam , singgah lepak minum kejapp. then , budak dua orang nii berebut nak bayar. budget budget gentlemen je bila keluar dgn perempuan. perjalanan balikk yang awesome , dapat sakat Ezzy. ((: jerit serupa pondan laa luu~ baru lipas jew tu. hhaha. tak ketinggalan , Wan pown kira macam nak sakat aku , tapii , nasibb dye agakk baekk aku tak tersepak dye. :DD
Really Had A Real Good Time With You! <3

video
nii version Fatma andd Ezzy.
this is the first time , aku dgr suara Maa.
andd terus buat aku melting gila babeng!
* psstt~ abaikan suara Ezzy. focus suara Maa. <3

0 comments: