BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I WONT FOTGET.

aku dalam keadaan petak seperti laptop aku. -_-' seperti biase laa , bila dahh petak macam macam keje aku buat. hahah. skrg nii , mencuri speaker sape entahh , pasang lagu mengarut kekuat , kurung diri dalam bilik dgn Intan andd Kak Ina. berjoget bagaii laa haii dahh macam orang mabuk jew kitorang nii. gelakk tetibe laa. hahah. bayangkan laa betapa petak nya kitorg masa nii. -.-'' lepas tu , aku teringat akan sesuatu. aku rase macam nak bercerita. so , aku sign in laa blog nii. 5 minit kemudian , aku lupa nak cerita ape. haihh~ then , aku tibai laa cerita ape yang aku tulis as title tu. specific tu , MEMORIES.


1 ) SAD MEMORY. 7 / 2 / 2006. PEMERGIAN AYAH TERSAYANG KEMBALI KE RAHMATULLAH. DI KEBUMIKAN DI TANAH PERKUBURAN RASA TAMBAHAN.
2 ) ever moment I spent with you is the moment I treasure. ((: with family dahh tentu laa. and also my foster. ((: aku taktahu dohh , maybe sebab life aku yang terlalu lebihkan family buat ramai member jadii annoying dgn aku. bytheway , aku tak kisah korang nak annoying bagai dgn aku. cukup sekali HILANG semua , TIDAK utk kali kedua. ((:

3 ) the moment bila aku camping kat mane entah. aku pown tak engt. tapii , kejadian yang jadii sgtsgt best. bayangkan , kalau camping mmg laa dalam hutan. pastu , dalam satu khemah ade 5 orang termasuk aku. one night tu , lepas basuh bekas makanan , aku tgk semua orang takde kat khemah. aku buat relax jew laa , maybe diorg berjalan kot. aku pown dgn perut kenyang , nak tdow laa konon nye. tetibe nmpk sorang membe balik. dokk lepak depan unggun api , aku jew yg bercakap , dye dokk dyam jew. tak pelik lagii sbb membe mmg jenis pendiam. lebihh pendiam dari aku. -.- last aku cakap , aku nak tdow. dye pown follow. elok jew baring , dye still duduk bersila sambil pandang aku cakap , '' ini tempat aku ''. dgn keadaan sgt pelikk , aku pon bersuara laa , '' kau dahh kenapa dohh? ''. then , dye kate , '' ini tempat aku , kawasan aku. '' aku tgk mata member merah semacam , aku pown , '' aku faham. esok kitorg blaa '' cakap macam takde pape jadii. elok membe melangkah keluar dari khemah , badan aku rase berat gila , nak bersuara pown tak mampu. ibarat di tindih dgn bulldozer wehh. berjam jgk aku tanggung sesorang , ade tersedar ade orang sentuh aku. aku terus bangun , '' korang pegii mane dohh semalam? '' membe muka pelikk jew , '' kau tu yang pegii mane semalam? kitorg cari kau penat tahu? bila kau balik? '' aku dahh blankk. then , macam yang aku cakap kat '' benda '' tu , aku cakap kat diorg , '' guys , blaa tempat lain jom. ade yang tak suke. '' sejak dari peristiwa nii laa , aku jadii obses dgn bnde bnde ghaib. sampai kengkadang , bila nmpk kelibat , aku terus pegii kejar. -.-' aku taktahu mane pegii perasaan takut aku. -.-'



4 ) moment bila aku di - make up - kan oleh Normaliza Bt Noth. apahal boleh jadii memory? hahah. seingat aku , aku tak penah ber - make up bagaii wehh. sampaii laa umur aku 18 tahun , beberapa hari selepas aku masuk KLMU. senior nii membuli aku , kawkaw punye. -.-' bekerjasama dgn Kak Atin. sorang pegang kaki , sorang pegang tangan. bayangkan , bertapa aku cuba utk melarikan diri. malang nya tak berhasil langsung. -.-' 




0 comments: