BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

PASUKAN KADET BERSATU MALAYSIA ( DARAT )

org lain biasanya , tgh malam baru nak rindu bagai. aku? tgh hari nii , tibetibe rasa rindu gila dekat M16. wahh~ nii semua gara gara Cik Zarimi mengingatkan aku kejadian kat Tapah , lepas menembak sebab aku tak dapat score yang dye target utk aku. uuwwaaaa~


tapii , takpe laa. atleast , pkbm masihh tuff. lalala~ bile diorg makin tuff laa , bnde tu mengingatkan aku balikk zaman zaman aku jadii Kadet sampai jadii Koperal. 


haihh~ bukan senang nak pakai pangkat. kene berkawab dalam lumpur. berlari dari hutan ke hutan. meredah sungai ke sungai. panjat tembok. lalu bawah dawai. wahh~ aku rindu semua bendabenda extreme nii. 


pastu , dapat penghargaan. cam kat atas nii. dapat pakai baju nomb3 nii. merasa dohh pakai baju nii. engat senang ke? haha. sampai sekarang , aku jiwa aku dekat something like yang ade kaitan dgn uniform. sumpah rindu! baju loreng , kasut kasut , but besar mcDonald tu , berrey , semuanye. haihh~ andai saje laa ketinggian aku nii mencukupi utk masuk askar , mmg dah lame aku masuk dahh. 

baju nomb4 a.k.a baju pegii menoreh. ((:
miss this moment a lot.

see~ i've told you.
berkawad dalam sungaii.

andd also , dalam lumpur.
wahh~ rinduuuuuu.

eerr =='
yang nii kene denda sebenarnya.
sebab memekak tyme Stap andd Cik bg taklimat.

sapesape yang kenal aku , mmg aku susah nak merinduii moment yang dah lepas. like macam zaman sekolah. tapii , lepas Cik Zarimi mengingatkan balik. haihh~ rasa macam nak join bebudak nii pegii latihan pusat kat Tapah next week. Then , nak join skali kebangsaan kat Sungai Petani. wahhhh~  

TO ALL JUNIOR , WISH YOU BEST OF LUCK THERE! :D
TO MYSELF , I MUST BE ONE OF ATM/MINDEF/TDM SOON. <3



0 comments: