BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

KECELARUAN.

Lol! Title fancy gila. Macam byk sgt je problem sampai nak kecelaruan bagai. Haha a week with new housemate was great! The most awesome part is bergadohh dgn Intan. 24hours bgadoh btekak tanpa motif. Kengkadang saje jew carik pasal , asal aku dyam , dye start dulu. Bila dye dyam , aku plakk yg tak puas hatii. Haha lumrah duduk sebilik mmg mcam nii laa kann? Haha sabar jew laa wehh , aku mmg bsikap annoying sikit. Aku just dyam bila aku makan andd tdow jew. ((: baru kau tahu prangai sebenar aku kann Mas. Haha makin lame aku kat sini , makin ramai org yg aku kenal , org yg aku rapat. Haha ade yg hodoh , comel , lawa , sweet mcam mcam ohh. Agak merasa sedikit bangga bila dapat being friends dgn anak Kuswadinata. Alaa~ anak dye yg nama , Fatma tu. Hoho suare dye sedap gila wehh. Aku boleh ignore suare Ezzy andd focus dgr suare dye. Amazing! Haha aku nobatkan diri aku as fans dye. ((: hoho. Tak dohh , sbnrnye aku nak ctew pasal bnde lain , yang kat atas aku membebel mcam gila tu mukadimah jew. Lolz! Dear junior , i hate you! Haha bongok! Hangg nak angkut segala harta benda , hangg angkut laa. Tapii , takpayah sampai nak jahanamkan harta benda yang ada dalam rumah tu wahaii junior. Hangg tahu dakk , hangg dahh buat whole housemate bengang dgn hangg. Babe , paip air kot kau jahanamkan. Celah mane aku nak mandi bagai? Ok! Aku mmg ade laa solution utk masalah tu , sebab kat C-19-01 still takde org. Aku boleh naek mandi kat sana. Dahh senior lain , camnerr gilo? Pelaq sungguh hangg nii. Aku dahh laa kekeringan melanda , lagii hangg buat masalah. Nak cekau mana duit nye? Hangg nak support utk maintanance repair? Mmg dahh sah diorg charge double. Ke hangg nak suruh aku? Aku charge triple. Haha dear junior , please! Behave yourself ok? Terbang segala benda kat muka kau , aku tak tanggungjawab. Hantu naik kepala dohh dgn perangai hangg. -.-'

here is NOOR FATMA. ((:
aku biggest fans dye. ((:
hahah. kau comel. sumpah! aku tipu jew. :D

0 comments: