BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

annoying.

review chapter 8 - 13 , done!  yang lain , lantakk pii laa~ wikiwiki. dahh name pown , yg laen subjective , bace , baling dadu , tanda andd hitamkan. easy , rite? haha. nmpk sgt gelap result final exam nii. haihh~ takpe , next sem semangat baru , sbb sem nii a bit complicated life. ohh yaa , maybe holiday has been extend until 10 June. weehhhaaa~ i love you , Keyy Elll Emmm Yyyuuuu! <3

topic harini , annoying. ((: apakah yang aku menyampahkan? meyhh tgk 8 things yang aku list.

1 ) bila aku tgh rushing , tetibe manusia tu buathal. aku ttext tak reply , call tak angkat. dann name janji nak gerak same , lastly , aku tggalkan jew. biaqq p laa nak kate ape. :DD * dahh penahh terjadii. ((:

2 ) line internet yang tetibe jadii lembab bila aku tgk excited men - download video. pastu , bole plakk tetibe download failed. ohh shitt~ terpaksa bertapak ke RGK , curik wifi diorg. haha. nasib laa membe membe aku nii , mmg berminat plakk everytime aku ajak. wikiwiki. statement Mamal ; if Mien takde kat pv , kite baik jew kann? tdow pown awal jew. hahaha. takklakarlahweh! :D

3 ) ulang apa yang aku cakap lebih dari 3kali utk masa yg masa. nmpk sgt kau mmg taknak dgr , ape yg aku nak sampaikan. so , takpayh laa tanye , '' haa? '' , '' ape? '' , '' ulang balik ''. kau engt aku nii , recording tape ke nak replay byk kali? recording tape pown bole rosak if dokk replay jew memanjang. =='

4 ) call sapesape tetibe masok voicemail. naknak tyme mmg tgh takde crdt. so , crdt di siasiakan macam tu jew. perrgghh~ mmg aku suka gila babeng laa. siap lompat guling ketuk kepala org sebelah punye excited. :D

5 ) ibaratkan satu situasi.
MANUSIA ; babe , webcam jom?
AKU ; sory. tak minat.
MANUSIA ; alaa~ jom laa jom laa jom laa .... ( teruskan sikap annoying nye dgn memujuk bagai )

aku dahh kate tak minat , tak minat laa. kau guna laa pujukkan ular sawa lidah bercabang sekali pown , mmg tak laa aku nak berwebcam bagai. contact list webcam aku pown just abang aku dgn adik aku jew. :DD

6 ) order lain , sampai lain. waiter , sila take note , ok? penahh kowt , aku order tomyam campur , tetibe dye bg daging masak merah , tak ke jauh beza? bahan pown lain. eerr ==' kann dahh tak pasal , kau kene marah  dgn tukang masak. bila aku cakap , '' broo~ aku tak order benda nii ''. =='

7 ) EXAM! haha. aku rase , majority tak suke exam sbb kene review semua benda. aku dahh laa malas membaca. haiihhh~ kalau practical , buat report , aku boleh terima laa. nii exam , ppsstt~ =='

8 ) text yang berbaur lucah tghtgh malam. hoho. bukan aku je yang menyampah , 90% perempuan kat Malaysia nii pown menyampah bila dapat text macam tu. bapakk tak senonoh! ape ehkau engt aku nii murah sgt ke sampai kau nak hantar text macam tu? pegii gali lubang tanam diri mampus dalam tu lagii bagos! =='

0 comments: