BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

annoying.

review chapter 8 - 13 , done!  yang lain , lantakk pii laa~ wikiwiki. dahh name pown , yg laen subjective , bace , baling dadu , tanda andd hitamkan. easy , rite? haha. nmpk sgt gelap result final exam nii. haihh~ takpe , next sem semangat baru , sbb sem nii a bit complicated life. ohh yaa , maybe holiday has been extend until 10 June. weehhhaaa~ i love you , Keyy Elll Emmm Yyyuuuu! <3

topic harini , annoying. ((: apakah yang aku menyampahkan? meyhh tgk 8 things yang aku list.

1 ) bila aku tgh rushing , tetibe manusia tu buathal. aku ttext tak reply , call tak angkat. dann name janji nak gerak same , lastly , aku tggalkan jew. biaqq p laa nak kate ape. :DD * dahh penahh terjadii. ((:

2 ) line internet yang tetibe jadii lembab bila aku tgk excited men - download video. pastu , bole plakk tetibe download failed. ohh shitt~ terpaksa bertapak ke RGK , curik wifi diorg. haha. nasib laa membe membe aku nii , mmg berminat plakk everytime aku ajak. wikiwiki. statement Mamal ; if Mien takde kat pv , kite baik jew kann? tdow pown awal jew. hahaha. takklakarlahweh! :D

3 ) ulang apa yang aku cakap lebih dari 3kali utk masa yg masa. nmpk sgt kau mmg taknak dgr , ape yg aku nak sampaikan. so , takpayh laa tanye , '' haa? '' , '' ape? '' , '' ulang balik ''. kau engt aku nii , recording tape ke nak replay byk kali? recording tape pown bole rosak if dokk replay jew memanjang. =='

4 ) call sapesape tetibe masok voicemail. naknak tyme mmg tgh takde crdt. so , crdt di siasiakan macam tu jew. perrgghh~ mmg aku suka gila babeng laa. siap lompat guling ketuk kepala org sebelah punye excited. :D

5 ) ibaratkan satu situasi.
MANUSIA ; babe , webcam jom?
AKU ; sory. tak minat.
MANUSIA ; alaa~ jom laa jom laa jom laa .... ( teruskan sikap annoying nye dgn memujuk bagai )

aku dahh kate tak minat , tak minat laa. kau guna laa pujukkan ular sawa lidah bercabang sekali pown , mmg tak laa aku nak berwebcam bagai. contact list webcam aku pown just abang aku dgn adik aku jew. :DD

6 ) order lain , sampai lain. waiter , sila take note , ok? penahh kowt , aku order tomyam campur , tetibe dye bg daging masak merah , tak ke jauh beza? bahan pown lain. eerr ==' kann dahh tak pasal , kau kene marah  dgn tukang masak. bila aku cakap , '' broo~ aku tak order benda nii ''. =='

7 ) EXAM! haha. aku rase , majority tak suke exam sbb kene review semua benda. aku dahh laa malas membaca. haiihhh~ kalau practical , buat report , aku boleh terima laa. nii exam , ppsstt~ =='

8 ) text yang berbaur lucah tghtgh malam. hoho. bukan aku je yang menyampah , 90% perempuan kat Malaysia nii pown menyampah bila dapat text macam tu. bapakk tak senonoh! ape ehkau engt aku nii murah sgt ke sampai kau nak hantar text macam tu? pegii gali lubang tanam diri mampus dalam tu lagii bagos! =='

everyday.

tiga paper dah lepas , tinggal lagii dua. sementara relax nii , nk jgk laa post something new. ((: so , harini berkaitan dgn something yang aku selalu buat tiap tiap hari. :DD aku taknak share banyak , just sembilan jew. sudahh memadaii , kot. :B

1 ) solat. yepp , even tak cukup. tapii , tak putus. benda utama. <3

2 ) mandi. Haha perkara wajib buat setiap hari. aku taknak jadii macam P***. boleh bayang sendiri kowt betapa aku boleh cakap , '' kejapp lagii cakap dgn aku * sambil menghala tapak tngn kat muka dia * ''. terpikir macam mane haritu , bebudak boleh rapat dgn dye. damn! =='

3 ) berjalan? boleh tak? hahaha. berjalan setiap hari , berjalan ke class , berjalan ke RGK , berjalan ke KLFC , berjalan dan berjalan. ofcoz laa berjalan , takkan nak berlari plakk. tak ke pelikk? =='

4 ) menyakitkan hati sesape laa. Haha yang selalu jadii mangsa , Ezzy andd Ameng. :D jgn simpan dalam hatii ehh? simpan dalam perut takpe , maybe bole knyg. :DD

5 ) tengok duit dalam dompet. pastu kira. lima minit kemudian , buat lagii benda yang sama. dengan harapan , check dompet byk kali , mane laa tahu tetibe boleh bertambah plakk duet dalam tu. Hahaha. taklawak. ;B

6 ) naek bas. aku suka naek bas rapid KL sebab takde P.A.T.I. aku suka naek bas metro sebab LAJUUUU~ sampai bas metro yang aku naik , penah berlanggar dgn kereta Viva warna putih cina hensem yang bawakk. wweeee~

7 ) dengar lagu. genre ape? tgk post kat bawah bawah. aku siap letak pic , aku pegii gigs. Haha ape lagii , HARDCORE laa. ppsstt~ HC bukan trend , tapii , jiwa. ((:

8 ) texting. Haha ade sesettngah manusia tahu , aku jarang topup. so , mesti wondering mane dtgnye aku ber - texting bagai. Haha saya guna CELCOM andd saya AHLI COLONY. sapesape yang pakai COLONY tu , add laa aku , MIENAMIER. * tibetibe. :D pppssssttt~ ulfa , nnt kau tukar pakai celcom ehh? :DD

9 ) main game. tak kisah laa , game laptop ke henset ke ipad ke ps2 ke , asal kan ade game. confirm aku main. ((: tibetibe teringat , ape benda yang pelik pelik mesti aku kaitkan dgn game. ==' pengaruh! :3

* haaa? ape? mane pegii makan dgn tdow aku? Haha aku sedar meng - control diri dari asyik makan. stomach , you're not hungry. you just bored. terapkan ayat nii dalam perut aku , supaya nafsu makan aku berkurang. tdow? hahaha. aku nii , jarang tdow. aku pown tak tahu kenapa. boleh kata kengkadang 2hari tak tdow pown relax jew lagii. insomia? takkan laa , sebab siang ke malam ke , aku tetap susah nak tdow. tapii , bila dahh dapat tdow. pppeerrrggghhhh~ kau text , kau call , haram aku nak dgr. biaq p kat sana. :))

at jambatan ' putrajaya '.
with Muhammad Hadi. 
motif? saje nak cakap ,
happy holiday kau kat kampung tu.
jumpa dua minggu lagii.
* untung tinggalkan aku kat sini. :DD

FINAL EXAM SEM 3 ~


wwweeee~
exam awal awal pagii , mmg buat aku tak tidur laa.
sbb? nnt terlajak tdow , korangnak tanggung? 
:DD
ok! chawww~
* tetibe rindu kat abg ket. pppuuuiiii~ :DD



Banjir ~


hooyeahhh~ fuhh~ lame dah tak updaate blog atas sebab yg tak dapat di elakkan. ((: macam yg korang bace kat atas tu laa kann? haaa~ kwsn perumahan aku menjadi salah satu tempat persinggahan limpahan air sungai tersebut. ((: nak taknak , redha jew laa. entah kenapa , malam before this happen. aku punya laa tak bole nak tdow , online punye online. nmpk plakk satu status kat fb menyatakan btgkali banjir. so , sepantas klat , aku terus laa text mak aku. 


bila air baru paras nii , relax laa lagii. bole buat maen maen , dgn harapan air akan surut cepat. konon nye~ tapiiiii ..............


bila dahh separuh rumah tenggelam , ape lagii. bomba memainkan peranan laa. selamatkan ape yang patut dii selamatkan. =='


bergerak ke tempat yg lebih tinggi sebab air makin lame makin tggi. ( paras dada itik jew. ((: )


selepas air kian surut lebih kurang 2 atau 3 jam jugak laa. begini laa keadaan rumah , makcik pown dah taktahu nak buat ape. ==' pasrahh~

keadaan dapur selepas banjir tanpa sebarang sentuhan tangan dari mane mane pihak. ((:


sesi mengemas dan membersih dapur di utama kann. :))
thanks too aidil , kak yana , cdot andd eyla.
espcially org kuat kita , cik wah.
sbb dtg tolong kitorg. :DD

dapur done!
living room done! 
tyme for wiring.
ppsstt~ abaikan muka ganas tu. 
mmg saje carik nahas kalau ade yg buathal. :))

thanks to Econsave sebab bagii bantuan makanan kat kitorg. :))

thanks too Barisan National also.
sebab bagii barang barang kering. ((:
ppsstt~ jenama 1 Malaysia. <3

rumah dahh kemas.
so , apa lagii , tdow tyme. <3

* conclusion ; semua benda dalam rumah dahh di buang. so , raya tahun nii , tema jepun. tetamu datang rumahh , semua pakat bersila. :DD