BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

photo challenge ~

DAY 7 : PHOTO WITH BESTFRIEND.

kisah sebenarnye macam nii , aku sgt  laa susah utk menganggap someone tu bestfriend aku. andd bile aku dahh anggap someone tu bestfriend aku , aku akan straight cakap , '' you're my bestfriend ''. takpecaye? pegii tanye siyah. akku slalu cakap camtu dgn dye. hahaha.

so , this is it.
PUTERI AINUR RIZQ. <3
adik merangkap bestfriend aku. dah dua bulan jugak laa aku tak jumpe dye atas sebab tertentu. andd aku pown tak brape nak faham dgn dye. secara jujur nye , tyaptyap bulan mesti aku akan jumpe dye even skali. tapi , buat mase skrg , dah dua bulan aku tak jumpe dye. terus aku dgr , dye buathal memacam. so , aku macam nak perasan sikit laa. dye buathal sbb nak perhatian aku. ( fcuk! ) takpetakpe , kau tggu nnt aku balik. aku basuh kau kawkaw punye. :B

bestbestbest friend ever!
SASI RENUKHA , NORSAMSIYAH , NOR ATIKAH.
korang terbaekk.
bebudak same scola dgn aku dulu. still keep in touch sampai skrg.
siyezly guys , miss the moment bile kite pakat nak kene kan semua budakbudak yang masuk bilik kite andd tibai diorg dgn bantal. pastu , lanyak reramai. gila gempakk weyhh!~ 

officially , she is truetrue bestbest friend.
see~ aku boleh pakai '' comel '' gila bila dye suruh.
haha. aku sgtsgt beruntung kenal dye.
as you all know , dye laa satusatu nye membe yang ade dgn aku.
trime aku dari semua aspek.
mase aku kat atas , kat bawah andd aku tgh naik keatas balik.
dye slalu ade utk aku. thanks siyah! <3

tetibe ade pic hardcore plakk. motif? music is my bestfriend also. genre ; HARDCORE , HEAVY METAL , UNDERGROUND. sorry , aku bukan nak kate ape laa kann , tapii , aku kurang sikit laa dgn lagulagu yang tangkap leleh. boleh dapat mimpi ngeri weyhh. so , antara lagu wajib dgr , DONT DISTURB MY LIFE by THY REGIMENT andd DIARI DEPRESIKU by LAST CHILD ( lagu nii mmg slow sikit. tapii , lirik dye ade yg terkene kat aku juga sikitsikit. )


0 comments: