BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

photo challenge ~

DAY 5 : A PHOTO OF A FORMER CRUSH.

first , sorry too Mr. E coz stop this challenge dalam jangka masa yang sgt lama. aku pown dahh explain kat kau sebab ape kann? sorry again. secondly , picture nii di edit agar tidak mengeruhkan mane mane hubungn. ((: third , aku specific kan title nii , just ex - boyfriend. maksud mendalam yerr di situ. :DD so , here is it.


name wajib di rahsiakan. bertahan selama 3tahun plus minus laa. aku malas nak take note sgt part tarikh tarikh couple bagai nii. haha. aku sgtsgt susah utk sygs sape sape. yepp , susah sgt. aku bole ckap sygs tu , tapii , payah laa nak capai tahap 100%. sebab? aku malas. ((: terbaekk punye sebab. haha. then , kisah kitorg putus sbb ......... ppsstt~ tidak mahu  mengungkit sejgala sejarah. maaf! cukup sampai di sini , ok? aku taknak cakap lelebih. aku pown mmg happy gila dgn kebahagiaan dye skrg. ((: hope kau stay dgn siDIA forever. engat janji , VVIP place utk aku. ((: andd yes , kitorg still friends. hanya contact atas sebab sebab tertentu.


0 comments: