BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

HADIAH?

baru lepas siapkan slide utk histotechnology yg kee present esok. tetibe dapat satu idea , ka-ching! TOYS! aku ade laa jugak received toys tyme bestday , as friendship symbol sume benda tu. tapii , kebanyakkan nye , bagi aku , TEDDY BEAR! eeerr ==' sory ,  im not that type of gugirl yg minat teddy bear bagai. tapi , dahh org bagii , amekk simpan. bile kemas bilik , baru usha balik benda benda tu. Haha. so , lepas nii , if korang nak bagi present kat aku. jgn bg teddy bear. Haha since dari kecik sampai ke besar , aku sebenarnye laa kann , mmg tak minat toys nii. aku lebih minat kepada gadget. so , my toy is gadget. bole trime tak? ((: sebab menjadi satu benda trauma kat aku , bile semua toys abang aku kene bakar dgn Arwah Ayah dulu sebab dye taknak pegii scola. ((: thats the reason , bile aku ade gadget like macam laptop ke walkman ke ape ape ke , aku tetap malas pegii scola. dgn keyakinan yang penuh , ibu takkan bakar semua benda tu. ( tahu ibu baca blog nii jugak :D haii~ ) bendabenda tu kann mahal , aku menggunakan segala advantage. alaa , lgpon , my mom bukan jenis yg , '' kau nak exam tahun nii , no fone for you! '' baakk~ kene kuarintine. biasenye , budakbudak nak SPM laa yg kene. wwweee~ my always fav gadget toy ( wth? ade ke dlm dic? ) is PLAYSTATION. lebih tepat , ape saje benda yg berkaitan dgn game. Haha siyez weyhh! aku kalau dapat game , ncet campak tepii , makan takpayah , tak tidur pown takpe. teringat zaman mudamuda dulu , asal cuti scola , mesti berjaga malam main game sampai pagi. maklum laa , nak maen game siang , kene mrah dgn ibu sebab dye nak tgk ctew hindustan. :DD sekarang nii , still lagii kaki game. tapii , dalam laptop plakk. so , bole maen ikutsukehatii. ((: banyak masa aku di habiskan dgn game  game , game , game. sampai first post aku dalam blog ppown berkaitan dgn game! Haha kepada sesiapa yang nak bg hadiah kat aku tu , cuba kalau korang bg aku PSP ke NDS ke iPHONE ke iPOD ke , baru laa gempak. tahan lame di jaaga elok. confirm! Haha kalau di pandang dari segi kebendaan , mmg tu laa yg aku minat andd suka gila! :DD kalau tak mampu pown , cukup sekadar korang mengHADIAHkan aku satu pengalaman yang berharga. tak kisah laa pahit ke manis , yg penting PENGALAMAN dan KENANGAN. akan terpahat andd di kenang sampai bilabila. <3

* perut dah panggil makanan turun tapau roti canai kat mamak bawah dulu laa. adioosss~

0 comments: