BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

photo challenge ~

DAY 9 : A PHOTO THAT YOUR HAVE TAKEN.

aku tak berbakat langsung dalam taking picture semua benda nii. tapii , tak salah kau aku try. aku takde NIKON atau DSLR. aku hanya ade SONY ERICSON XPERIA X8. tu pown dahh bg adikk aku guna. untung laa adik aku tu. ==' aku bg dye gune pown sbb malas nak jage andd tak mampu nak jage. since aku gune ncet tu , credit memanjang habis. so , skrg , aku gune NOKIA ' BLACKBERY ' jew. haha. tak faham? abaikan~ :B



see , i told you guys. aku mmg kayu bab abab camera nii. pic atas taken at Sungai Tua. second pic , cupcake mase majlis kawen jiran aku. di edit? sebab yg original pic tu entah mane hilang , malas aku nak cari. haha. so , judge it by yourself. jangan suruh aku amekkan pic korang. sebab aku mmg tak reti. :DD

0 comments: