BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

AEROSMITH !

band title. entry sedih. jangan baca kalau rase aku mntk simpati. aku tulis sebab aku taktahu nak luah kat sape. aku dah text Siyah. tapii , aku still menangis. nak kate aku bebudak , menangis bagaii. aku tak kisah. but , satu aku nak tekankan kat sini , AKU BUKAN MENANGIS SEBAB BF/BFF/WHATEVER F! yerr , airmata aku sgt berharga andd aku taknak siasia kann. aku menangis sebab lagu , I Dont Wanna Miss A Thing. kenapa? sebab beliau yang kenalkan aku dgn band nii. andd lagu tu juga , lagu first andd last beliau kenalkan kat aku. korang karoke laa lagu jiwang macam mana , lagu someone bagii kat aku tapii someone tu dahh pegii dgn budak lain. aku tak buat pape tindakkan drastik or pape pon. but , please! bukan lagu nii! for sure , masih takde yang nyanyi lagu nii tyme karoke dgn aku. ((: sebelum aku berubah mase aku ade kat bawah laa maksudnye , beliau muncul dalam mimpi aku. since dari mimpi tu , aku jadii kuat. kuat utk hadapi segala benda even sorangsorang. aku still kuat. dalam edop aku , if orang tu tak hormat family aku. sampai mati aku benci dia. ade sorang dalam list buat mase skrg. sape? budak hometown aku juga. bukan salah sapesape aku jadii teruk DULU , aku yang salah sebab nak sangat try something new. family aku bg didikan yang cukup kat aku. aku jew yg siasia kan. takde istilah pengaruh kawan dalam hidup aku. IMAN aku yang rapuh DULU. alhamdulilah , skrg aku beransur mendaki keatas. kemunculan beliau dalam mimpi tu menceritakan segala benda. mengubah aku dari semua segi fizikal dan mental. wondering kenape dan siapa beliau? biase kalau korang blaja BahasaMelayu , Beliau digunakan utk golongan yang ade pangkat. yerr , beliau yg aku maksudkan sgtsgt berpangkat. beliau berpangkat seorang AYAH kepada kami TIGA beradik.


ALLAHYARHAM SAHMIR BIN ALIAS
I DO MISS YOU A LOT. )':
HANYA LINANGAN AIR MATA.
DAN
AL - FATIHAH MAMPU KAKNGAH BUAT.

1 comments:

Provansix said...

janganlh brsedih..
saya pn hdup tnpa ayah jgk..