BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 APRIL 2012

enrty nii khas untuk PUTERI AINUR RIZQ.

sory sbb lambat gila babi wish bestday kat kau. aku dah penat jadii org yg first wish. so , kalini , aku nak jadii org yg last wish kat kau. i bet , i was the last. ((: aku lagii selesa jadii yg terakhir dari yg pertama. ((:
so , as you all know , 19 sgtsgt special utk aku. harini pown special jugak. haha. btw , aku terukkan? dah hari sabtu baru wish bestday kau. haha. bukan ape , just bg kau tgk andd bace jew. :D
sorry gila sbb aku balik haritu tak pegii jumpe kau. aku busy dohh skrg. final dahhh dekat. aku kne struggle gila. hahaha. soryy jugak sbb tyme aku teext kau tu , nak dekat pukol1. :))
again. sory sbb buat kau tertunggu kedatangan aku. thanks sbb tggu aku datang. aku rase , aku tahu , bile aku nak pegii sane. :DD andd hopefully , kau ade tyme aku buat suprise tu. :3

balik balik letak pic nii kann?
haha. take pic byk.
tapii , sume dalam camera aunty. <3
btw , imissyousomuchbudak!

'' sokey :) still will be waiting. Eh nak tido,mengntok penat. Gdnite,imysm! :* ''
you have just said that keyword. aku akan datang jumpa kau lepas nii. wait , ok?

0 comments: