BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22 MARCH 2012




Alhamdulilah! dah 19 tahun aku hidup atas dunia nii. macam macam dah aku lalui. umur jew 19 , pengalaman bukan 19. ((: mungkin perangai aku yang Zaim kate childish nii , tak menampakkan aku ada pengalaman yang luas. ((: aku tak kisah pown. macam macam jadii tyme nii. bak kate Haziq ; tarikh keramat! kenapa? ade laa kes yang jadii andd dah selesaikan dah pown. so , amanah telah dilaksankan. dont worry makyu , bulan 6 sy sampai kuantan. ((: dalam keadaan serabut , kusut sume tu. sahabat PV10 menceriakan hari ku. takde hadiah , takde benda berharga. hanya memberi sebuah kenangan yang amat '' indah ''. terimakasih! aku hargai segala yang korang buat. korang buat aku tersenyum , gelak andd bg aku peluang buat headshoot kat Zaim. ((: pakcik polis yang sgtsgt '' baikhati '' , bile aku ngadu aku kena buli. dye bole kate ; kau kena bunuh pown takpe. ==' kejam tak kejam? takpuas hati sbb mia yayuen bersih. next tyme , kau takkan bersih , ok? ((: lepak makan satay hj samsuri dgn Makyu , Along , Wan , Am , Talib andd Haziq. tetiba Amin boleh bisik , '' hadiah takde , happy bestday jew ade. '' mmg aku tak mention bestday aku kat fb , tapii , aku taktahu macam mane korang boleh tahu andd engat. thanks a lot guys! first person yang wish ; Ezzy. last person yang wish ; Ezzy. ((: aku dah mention name kau. mesti kau banggakan? ((:  again. thankyousomuchforthissuperdupperbestdayforme! ((:

Am andd Mien at PV10. <3

Talib , Am , Mien andd Ezzy. <3
Talib , Zaim , Haziq , Am , Mien andd Ezzy.
* tersirat ; Megat , Tengku , Kak Yong , Joe , Mia Yayuen , Fahmi andd semua.
thanks guys! ok! aku sygs korang! :3
ppsstt~ aku pown taktahu kenapa member lelaki lagii ramai. haha.

PRACTICAL BIOCHEMISTRY~

Im a student. I <3 Study! no time to fooling arouund ( auta! ) hahaha. siang bersuka ria , malam study recall and review. thats how i manage my time. sgtsgt tak teratur andd teruk. AMARAN KERAS : TIDAK PERLU DI CONTOHI. ((: act , this is not my first practical laa. just aku rase , practical nii paling gempak. haha. topic ; test for sugar in URINE. mangsa ; Akmal Ashraf a.k.a Sol. ((: thanks for donating your Urine. :3 face mask andd gloves wajib pakai. hahahaha. groupwork kami buat kali ketiga di puji oleh Lecturer. sebab result yang kitorg dapat menepati citarasa. :3 bangga nii. as ussual , next course work is lab report again again andd again. sampai laa aku keje , benda penting kena buat adalah report. masa paling sesuai utk buat report adalah 1 - 3 pagii sebab line broadband sangat active masa tu. yyaahhoo~ sambil online sambil layan HeavyMetal sambil tengok TV , siap jugak report aku. wwee~ bila report dah siap , kemas barang , open game laa ape lagii. LEGEND OF LEGAIA! haha. ok! runing out of topic gila dahh nii. so , from this practical , i' ll like to share something laa. sebab makcik/pakcik diorg salah faham pasal Urine nii. Urine Have Different Colour. ((:


pemakanan , minuman and kesihatan mengpengaruhi colour of Urine. kebanyakkan sakit dapat di detect melalui Urine Test. boleh juga di detect melalui Blood. ((: then , CEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI. hahaha.  moral nya ; setiap kali korg '' buang air '' , tengok laa colour ape. agak agak gelap colour nya , banyakbanyak kan laa minum air masak , biar di cuci segala kuman ( ikut bahasa makcik/pakcik ).

* waiting for 8HOUR HISTOTECHNOLOGY PRACTICAL.
* dulu study dgn DIA. skrg , DIA dahh ade org lain , kene laa study sorang. )):

berani mati?

antara perkara berani mati yang berani mati aku penah buat. ((: 


1 ) mandi sungai ketika hujan bersama cdot , amy dan fatin. di Sungai Genting , Batang Kali. ppeerrgghh~ memang menusuk laa sejuk nye tu. tapii , gila kentang best weyhh.
2 ) pegii audition Mentor 2012 tanpa persiapan ape pon. sekadar utk sukesuke. Mentor pilihan , Ramlah Ram. siyez! Dia comel. <3 nomb peserta masihh di simpan dan di tampal di Laptop. ((:
3 ) terjun bangunan 2 tingkat. motif? saje nak uji kekuatan diri sendiri. hhooo yeahhh! jom buat dgn aku skali nak? saksi tempat kejadian Puteri Ainur Rizq berserta sahabat. \m/
4 ) masuk hutan Bukit Botak , Kuala Kubu Bharu. the best part bile kene kejar dgn babi hutan. sakisi tempat kejadian merangkap mangsa di kejar babi hutan , Syaifa , Afifah , Harry , Mubin dan Vicky. ((:
5 ) menggigit kelongsong peluru hidup atas cabaran Stap Baharim. takde laa keras mane pown. haha. saksi kejadian , Stap Baharim , Maisarah , Syaifa , Afifah , Aini dan Fuzilah. ((:

6 ) mencampurkan macam macam chemical dalam satu beaker andd bakar! hahaha. ok! percik api mmg ade laa kann? bak kate Sol ; kitorg nak try buat bom. :)) makmal dekat KLMU masihh selamat. student MLT pown masihh hidup. :DD

7 ) masuk ke KLCC. bukan tempat shopping tu laa. tempat yg diorg selalu buat meeting andd event bagaii tu. hanya org tertentu jew bole masuk dalam tu. salah sorang adalah aku. thanks KLMU! :))

8 ) melakukan aksi tak sepatutnya di tgh jalan raya. ok! korang boleh bayang sendiri betapa pack kereta kat Jalan Raja Laut nak ke ChowKit. aku boleh melintas andd berdiri tgh jalan kejap sambil buat gaya macam dalam gambar nii. :DD

Sharmin a.k.a anak didik Muhammad Ali. :DD

act , banyak lagii bendabenda pelikk yang aku selalu buat. haha. lagii byk aku cerita , lagii pelik korang kate aku. andd lagii ramai yang fcuk up dgn perangai pelik aku. habit yg tak boleh aku tinggalkan since jadii student IPT adalah study at RoofTop. sumpah! best gila! try laa ((: sambil menjuntai kaki kebawah. ppeerrgghh~ smart! ((: PELIK ITU MENARIK! <3

* aunty kite , nak buat cupcake utk kite. :p