BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

semester 3 !

sebagai sorang pelajar IPTS yg '' cemerlang '' , bangun pagii mmg '' tak '' menjadii masalah buat aku. well~ dulu ade yang sudii jadii alarm , sekarang? semua dah terpadam. haha. jadual yang sgtsgt pack gile. monday - friday , exception for tuesday sbb takde class. so , bole tidur sampai rabu. haha. harihari lain , 0800 - 1800. can you imagine that? ppsstt~ ==' again. english class. ooppss~ not english ok student. drama and role palying class. lecture tu yang cakap bukan aku. cytology class with sir Ahmad again. first class utk sem nii dgn dye , dahh kene sound. '' dont be late for this sem '' ppsstt~ ==' bukannye aku selalu lambat pown , kengkadang jew. d: histotechnology class with Ms Wahida. '' my name is WAHIDA. not WAHEEDA or WAHIDAH '' oke! finee~ same pronounce different spelling. so? ==' biochemistry class with Ms Ain. lecture nii aku suke , kecik jew. same tggi dgn aku. ((: bile dy dah buka slide nak ngajar , aku pown membuka langkah utk tdow. well~ dulu ade org pesan bagai. skrg? pandaii pandaii laa. the best is Ms Fadilah. again. wwee~ '' you did a lot of silly mistake in your final last sem '' ==' sory laa miss. stdy last minute , tu jew yg mampu di beri. at least , im proud with myself. ((: so far classmate sgtsgt hapPENING! andd sgtsgt BEAUTIFUL (  ulfa kate ). ((: getting know more person darii segala asal usul. oke! wafi , sory buat kau tggu dua jam sampai kau lapa andd terus pegii makan tanpa aku. aku tergamam bile kau kate , '' jgn guna AKU! mase dgn sy ''. zaim , i didnt expect that kau bole cakap , '' best gile kawan dgn kau! kau rawkz! '' sambil kau buat muke kurekure kau tu. dah slalu btentang mata dgn kakngah andd geng baju putih dye tu. best gyle! andd for sure , lan. kau mmg selamber gyle! aku suke dohh kau sound minah kerek tu. andd last skali , kau mntk nomb dye. nnt jog sesame lg. ((:

0 comments: