BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

penat ~

oke! semalam pukol 5pagi baru tdow. so , harini , bangun teramat sgt '' awal '' , pukol 2ptg baru bangun. standard laa kann? student. ( ppuuii~ menggelabah ) haha. memulakan hari dgn bangun , on tv + lappy + walkman. dgn membiarkan semua terpasang , pegii basuh baju + mop bilik + lap pape yang patot. oke! aku rajin bile dok hostel. malas bile dok umah. so? haha. tetibe dapat info dari langit. bgerak dgn keadaan yang agak malas pegii laa jumpe sorg budak nii. oke! perjalanan utk jumpe budak nii , sgtsgt menduga. naek bas Rapid tak kne bayar tambang ( thanks uncle! ) , dahh duduk bole plakk  minah blakang nii dok tendangtendang. sabar lagii. nak turun destinasi yang same dgn minah nii , aku pown dgn niat yang jahat buatbuat trlanggar minah nii , konon effect dari brek bas. haha. nasib tak tersungkur teruk kau. berjalanjalan reload rapidpass. tggu train , ade plakk makcik indon nii , dok usyha atas bawah. dgn bebekalan kan ncet yg aku guna buat dgr lagu. aku buatbuat call , '' weyhh , aku rase harini panas dohh! ( padahal baru lepas hujan --' ) ade sorg nii dok usyha aku atas bawah. '' oke! makcik indon tu , terus blaa ke tempat laen. tahu kau takot? haha. sampai ke KLCC. ape yang jadii? bia kan aku dgn bebydak kat situ jew tahu. haha. bytheway , nice to meet you FAHMI AKMAL a.k.a KECHIK. dua tahun ehh kite plan nk jumpe? sory. aku tak alert sgt partpart tarikh nii. ((: balek dalam pukol brape entah. bersiap , then , keluar semula. haha. tak reti dok dyam kan? yes! itu laa aku. ((: terserempak dgn Zaim. '' sape langgar , aku pecah ''. kau sgt protective. thanks. ((: ohh ya , someone tell me that i've change. bole aku tahu ape yang berubah tu? =='

0 comments: