BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Memang Laa Terbaik ~

seharian tak tdow atas sebab main game bola. haha. aku dahh nak menang legeau. yeayy! lg beberapa team perlu di musnahkan. then , bole belagak. ((: so , awal awal pagii sblom subuh dah bangun bersiap. lepas subuh , melakukan pape yang patut. tanpe breakfast , terus menuju ke kolej yang amat indahh. ppuuii ~ ((:  oke! aku excited dtg awal. lepak layan hardcore music before masuk class bagii mood blaja tu ade. 5 minit kemudian , dtg laa Sri jadii peneman duduk kat sblh , rentap earphone aku dgn rakus. agak kurang ajar di situ. nasib baek kau tgh dalam mood kecewe tyme tu. kalau tak , tiada maaf bg mu. sakit tlinge aku , tahu tak? blaa~blaa~blaa~ class cytology yang sgtsgt aku tak faham. tahniah Sir Ahmad! ((: then , gap dua jam. aku dok melepak main game dgn kak Anna. well ~ student kann? Haha histotechnology class bertukar jadii hand wrestler class utk seketika. cehh~ maen tipu bole laa kau menang Aynn d: trimas lecture kerana memberi Quiz mengejut , sesungguhnya aku jujur , aku tak baca pape pown. ((: still dapat half , not bad laa kann? oke! Annoying gyle tgk muke Ezzat yang bapak bangge dgn 8marks dye. then , showoff andd buat muke singa kat aku. oke! ktorg melakukan persaingan yang sgtsgt sihat. ((: try harder to got better. gap another 2 hours. lepak dgn zaim ((: oke! first tyme aku tgk kau smart dtg kolej. ((: dekat stgh jam lepak cite sume bnde kat dye. pecah temberang yang dye sepatutnya dye ade class. so , menggunakan kuasa veto yang ade , dgn pantas aku menghalau dye masuk class. haha. sory sbb jeritan yang tak brape nak menjadii tadii. kawan sampai bilebile ((: then , sementara menunggu class Drama & Role Playing. aku terserempak dgn gadisgadis ku , Eyna andd Mie. aku suke kacau diorg nii. cepat tacink. haha. sampai jew level3. oke! aku taktahu ape yang dah merasuk bebudak class aku , semua menggila. including me. ==' tension maybe! haha. selepas tension tu kurang , di tambahkan lagii dgn Drama Project + MidTerm Project + 1 report + 5 Journal + 10 Short Stories + 100 sentences + Act something in 5 - 7 minutes. ==' everything must be complete in this month! fcukup laa weyhh! dahh laa MidTerm Project kene guna banyak duit. panas aty aku! ==' under pressure yang teramat sgt! maaf kepada sesape yang jadii mangse aku. aku bile pressure mmg suke kacau  org. ((: ohh yaa , Mr Kechick kini bekerja di KLCC. wwee ~ boleh meet up slalu dgn kau. lame dah tak gadoh dgn kau ((:

* sory to Amer. i cant promise anything bout A7X tu. fulus takde laa. sedihh kan? ;DD

0 comments: