BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 / 2 / 2012 ~

like what i said before , aku rase , aku macam dah terkene sumpahan dgn 19! siyezly , smthg that yg aku prasan laa kann , every GREAT and AWESOME moment aku , ber - haribulan - kan , 19. so , harini bermula sebuah kisah. bangun pagii , pegii ke suatu tempat utk melakukan sesuatu hingga pukol 6 lebihh camtu. dapat text , '' awakawak , harini dah 1years4month '' oke! terus tepuk dahi andd tersenyum. aku tak alert lgsg. aku mmg lupa habis laa. didnt expect that DIA akan ckp camtu. like macam , bile DIA cakap camtu , '' ohh. dia engt lg kat aku. '' jerk kan? ==' sory to say that , aku bukan tak reti hargai org. cume aku punye style slow andd smoothy. ((: meneruskan harini dgn merayau ke KL FESTIVAL CITY. alaa~ mall yg bru bukak kat SETAPAK tu. well~ datang gile aku sume kedai aku masuk. d: sory mia sbb terpaksa melayan kerenah aku sampai laa maghrib. then , mangsa seterusnya , Muhd Zaim Bin Ibrahim. pakwe aku utk harini. haha. dgn muke kurekure die memujuk andd merayu suruh aku teman dye tgk midnite movie , ctew ; GHOST RIDER. ctew nii , bg impact kat dye. sgtsgt! ade ke patut dye berangan nak jadii GOSHT RIDER andd aku jadii mangsa makanan dye. sory sbb tampa kau ((: kau yang cabar kann? haha. had another journey with Zaim lagii , lepak dgn membe membe KLMU area Sentul. nice too know you guys. thanks for wonderful nite Baby , Farah , Sonny andd Najmi. you guys gempak gyle! lepak karoke , release tension stress sume bnde sampai ade adegan nangis pujuk. be cool laa Farah. haha. setelah habis karok , nak balikk laa , ape lagii.so , terjadii laa sesuatu yg tak di ingini. ==' oke! baby comel , jgn buathal lg. naek turun lift sampai 3kali ==' siyezly , that aku didnt expect that tonite will be my nite again. rite , 19! ((: so , bad thing will happen 27. try to avoid it. Zaim a.k.a '' pengkid '' aku , takpayah nak kecewe sgt. aku taksuke tgk kau sedihsedih. aku ade dgn kau. andd for that vacation yang kau plan tu , bgtahu awalawal. so that , aku bole bgtahu boss besar. thanks for that song. CINTA DALAM HATI by UNGU. ((: thanks guys! even , dress up aku tak town macam korg , tyme korg tak memilih pown kan? ((: thanks a lot sbb support semua bnde malam nii. even , kite baru jew kenal. korang gempak! apeape hal , roger jew. aku dtg ((:


A LOT OF THANKS AGAIN ZAIM! 
KAU ADE TIME AKU REALLY NEED SOMEONE TO TALK! 
THANKS!
thanks sbb bg aku pinjam bahu kau.
thanks sbb try to make me happy.
thanks sbb suruh aku be more cool.
thanks sb bg aku tampa kau! :DD
muke kau macam gay boy. ;3

* i do miss my sweetheart badly! nak jumpe dye skrg , bole? :((

penat ~

oke! semalam pukol 5pagi baru tdow. so , harini , bangun teramat sgt '' awal '' , pukol 2ptg baru bangun. standard laa kann? student. ( ppuuii~ menggelabah ) haha. memulakan hari dgn bangun , on tv + lappy + walkman. dgn membiarkan semua terpasang , pegii basuh baju + mop bilik + lap pape yang patot. oke! aku rajin bile dok hostel. malas bile dok umah. so? haha. tetibe dapat info dari langit. bgerak dgn keadaan yang agak malas pegii laa jumpe sorg budak nii. oke! perjalanan utk jumpe budak nii , sgtsgt menduga. naek bas Rapid tak kne bayar tambang ( thanks uncle! ) , dahh duduk bole plakk  minah blakang nii dok tendangtendang. sabar lagii. nak turun destinasi yang same dgn minah nii , aku pown dgn niat yang jahat buatbuat trlanggar minah nii , konon effect dari brek bas. haha. nasib tak tersungkur teruk kau. berjalanjalan reload rapidpass. tggu train , ade plakk makcik indon nii , dok usyha atas bawah. dgn bebekalan kan ncet yg aku guna buat dgr lagu. aku buatbuat call , '' weyhh , aku rase harini panas dohh! ( padahal baru lepas hujan --' ) ade sorg nii dok usyha aku atas bawah. '' oke! makcik indon tu , terus blaa ke tempat laen. tahu kau takot? haha. sampai ke KLCC. ape yang jadii? bia kan aku dgn bebydak kat situ jew tahu. haha. bytheway , nice to meet you FAHMI AKMAL a.k.a KECHIK. dua tahun ehh kite plan nk jumpe? sory. aku tak alert sgt partpart tarikh nii. ((: balek dalam pukol brape entah. bersiap , then , keluar semula. haha. tak reti dok dyam kan? yes! itu laa aku. ((: terserempak dgn Zaim. '' sape langgar , aku pecah ''. kau sgt protective. thanks. ((: ohh ya , someone tell me that i've change. bole aku tahu ape yang berubah tu? =='

photo challenge ~

 #4 . FUNNY FACE PHOTO :))


picture snaping by my sister ((:
abaikan short pants tu. 
sbb aku hanye sekadar di upah utk menjadii driver.
kepada Aunty Aisyah. ((:
not funny enough kann?
tapii , bile tunjuk kat bebudak class.
diorg bantai gelak andd kate ,
'' you're insane min ! ''
haha. thank you Kumar. 

Sungai Chamang , Pahang.

aku teramat sgt addict dgn SUNGAI. sbb? RIVER FLOWS WITHOUT STOPING MAKE ME FEEL COOL~ tapii , malang nye , sungai bila di cemar selamanya akan tercemar melainkan ade kesedaran utk mengubah seggalanya. macam tu jugak dgn life. oke! enough laa dgn mukadimah yang lgsg tak masuk akal. haha. perjalanan ke Pahang sgtsgt rawks! Karak highway andd wolkvagen kuning <3 ( statement nii buat Rock andd Along Kembang marah gyle dgn aku ==' ) pengaruh tv laa. haha. biase laa salah sendiri , salah kan tv. org melayu. ((:

having a lunch kat kedai mane entah.
aku dahh lupa.
siyez! nasi ayam diorg tak sedap.
aku dgn adik aku tak habis pown. =='

abaikan aku yang ade kat situ.
lihat di atas saja.
oke! perjalanan 2 jam lebih sikit.
finally , arrived :))

andd yes , we went to Sungai Chamang.
see that statistic. 
berapa ramai dahh hilang dalam sungai nii.
eerie , rite?

 
yes! im brave enough utk pegii situ.
see , manede org kat situ. 
dgr ctew , kat situ laa ramai yang hilang.
hoho. dapat terjun skali.
best woo~ :DD

sy mempengaruhi budak kecil.
elok diorg taktahu nak buat sign tu , aku yang ajar.
haha.
di seberang sungai chamang nii , ade hutan.
yes , hutan simpan utk pembelajaran. ((:

this is INTERESTING!
dalam perjalanan ke balik dari Sungai Chamang.
kitorg nmpk gua nii.
mengikut info darii penduduk kawasan nii.
Gua nii akan tembus ke Ulu Yam , Hulu Selangor.
sejauh mane kebenaran nye , aku tak tahu.
sampai skrg , aku tak jumpe gua kat Ulu Yam. =='
hopeful , i will get into that cave one day. ((:

Memang Laa Terbaik ~

seharian tak tdow atas sebab main game bola. haha. aku dahh nak menang legeau. yeayy! lg beberapa team perlu di musnahkan. then , bole belagak. ((: so , awal awal pagii sblom subuh dah bangun bersiap. lepas subuh , melakukan pape yang patut. tanpe breakfast , terus menuju ke kolej yang amat indahh. ppuuii ~ ((:  oke! aku excited dtg awal. lepak layan hardcore music before masuk class bagii mood blaja tu ade. 5 minit kemudian , dtg laa Sri jadii peneman duduk kat sblh , rentap earphone aku dgn rakus. agak kurang ajar di situ. nasib baek kau tgh dalam mood kecewe tyme tu. kalau tak , tiada maaf bg mu. sakit tlinge aku , tahu tak? blaa~blaa~blaa~ class cytology yang sgtsgt aku tak faham. tahniah Sir Ahmad! ((: then , gap dua jam. aku dok melepak main game dgn kak Anna. well ~ student kann? Haha histotechnology class bertukar jadii hand wrestler class utk seketika. cehh~ maen tipu bole laa kau menang Aynn d: trimas lecture kerana memberi Quiz mengejut , sesungguhnya aku jujur , aku tak baca pape pown. ((: still dapat half , not bad laa kann? oke! Annoying gyle tgk muke Ezzat yang bapak bangge dgn 8marks dye. then , showoff andd buat muke singa kat aku. oke! ktorg melakukan persaingan yang sgtsgt sihat. ((: try harder to got better. gap another 2 hours. lepak dgn zaim ((: oke! first tyme aku tgk kau smart dtg kolej. ((: dekat stgh jam lepak cite sume bnde kat dye. pecah temberang yang dye sepatutnya dye ade class. so , menggunakan kuasa veto yang ade , dgn pantas aku menghalau dye masuk class. haha. sory sbb jeritan yang tak brape nak menjadii tadii. kawan sampai bilebile ((: then , sementara menunggu class Drama & Role Playing. aku terserempak dgn gadisgadis ku , Eyna andd Mie. aku suke kacau diorg nii. cepat tacink. haha. sampai jew level3. oke! aku taktahu ape yang dah merasuk bebudak class aku , semua menggila. including me. ==' tension maybe! haha. selepas tension tu kurang , di tambahkan lagii dgn Drama Project + MidTerm Project + 1 report + 5 Journal + 10 Short Stories + 100 sentences + Act something in 5 - 7 minutes. ==' everything must be complete in this month! fcukup laa weyhh! dahh laa MidTerm Project kene guna banyak duit. panas aty aku! ==' under pressure yang teramat sgt! maaf kepada sesape yang jadii mangse aku. aku bile pressure mmg suke kacau  org. ((: ohh yaa , Mr Kechick kini bekerja di KLCC. wwee ~ boleh meet up slalu dgn kau. lame dah tak gadoh dgn kau ((:

* sory to Amer. i cant promise anything bout A7X tu. fulus takde laa. sedihh kan? ;DD

semester 3 !

sebagai sorang pelajar IPTS yg '' cemerlang '' , bangun pagii mmg '' tak '' menjadii masalah buat aku. well~ dulu ade yang sudii jadii alarm , sekarang? semua dah terpadam. haha. jadual yang sgtsgt pack gile. monday - friday , exception for tuesday sbb takde class. so , bole tidur sampai rabu. haha. harihari lain , 0800 - 1800. can you imagine that? ppsstt~ ==' again. english class. ooppss~ not english ok student. drama and role palying class. lecture tu yang cakap bukan aku. cytology class with sir Ahmad again. first class utk sem nii dgn dye , dahh kene sound. '' dont be late for this sem '' ppsstt~ ==' bukannye aku selalu lambat pown , kengkadang jew. d: histotechnology class with Ms Wahida. '' my name is WAHIDA. not WAHEEDA or WAHIDAH '' oke! finee~ same pronounce different spelling. so? ==' biochemistry class with Ms Ain. lecture nii aku suke , kecik jew. same tggi dgn aku. ((: bile dy dah buka slide nak ngajar , aku pown membuka langkah utk tdow. well~ dulu ade org pesan bagai. skrg? pandaii pandaii laa. the best is Ms Fadilah. again. wwee~ '' you did a lot of silly mistake in your final last sem '' ==' sory laa miss. stdy last minute , tu jew yg mampu di beri. at least , im proud with myself. ((: so far classmate sgtsgt hapPENING! andd sgtsgt BEAUTIFUL (  ulfa kate ). ((: getting know more person darii segala asal usul. oke! wafi , sory buat kau tggu dua jam sampai kau lapa andd terus pegii makan tanpa aku. aku tergamam bile kau kate , '' jgn guna AKU! mase dgn sy ''. zaim , i didnt expect that kau bole cakap , '' best gile kawan dgn kau! kau rawkz! '' sambil kau buat muke kurekure kau tu. dah slalu btentang mata dgn kakngah andd geng baju putih dye tu. best gyle! andd for sure , lan. kau mmg selamber gyle! aku suke dohh kau sound minah kerek tu. andd last skali , kau mntk nomb dye. nnt jog sesame lg. ((:

sakit ~

SAKIT TERUK MACAM MANA PUN AKU , AKU TAKKAN PULANGKAN BALIK KUNCI HATI KAU. MELAINKAN KALAU KAU YANG MINTAK.


* will back soon. after half recover.