BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 / 2 / 2012 ~

like what i said before , aku rase , aku macam dah terkene sumpahan dgn 19! siyezly , smthg that yg aku prasan laa kann , every GREAT and AWESOME moment aku , ber - haribulan - kan , 19. so , harini bermula sebuah kisah. bangun pagii , pegii ke suatu tempat utk melakukan sesuatu hingga pukol 6 lebihh camtu. dapat text , '' awakawak , harini dah 1years4month '' oke! terus tepuk dahi andd tersenyum. aku tak alert lgsg. aku mmg lupa habis laa. didnt expect that DIA akan ckp camtu. like macam , bile DIA cakap camtu , '' ohh. dia engt lg kat aku. '' jerk kan? ==' sory to say that , aku bukan tak reti hargai org. cume aku punye style slow andd smoothy. ((: meneruskan harini dgn merayau ke KL FESTIVAL CITY. alaa~ mall yg bru bukak kat SETAPAK tu. well~ datang gile aku sume kedai aku masuk. d: sory mia sbb terpaksa melayan kerenah aku sampai laa maghrib. then , mangsa seterusnya , Muhd Zaim Bin Ibrahim. pakwe aku utk harini. haha. dgn muke kurekure die memujuk andd merayu suruh aku teman dye tgk midnite movie , ctew ; GHOST RIDER. ctew nii , bg impact kat dye. sgtsgt! ade ke patut dye berangan nak jadii GOSHT RIDER andd aku jadii mangsa makanan dye. sory sbb tampa kau ((: kau yang cabar kann? haha. had another journey with Zaim lagii , lepak dgn membe membe KLMU area Sentul. nice too know you guys. thanks for wonderful nite Baby , Farah , Sonny andd Najmi. you guys gempak gyle! lepak karoke , release tension stress sume bnde sampai ade adegan nangis pujuk. be cool laa Farah. haha. setelah habis karok , nak balikk laa , ape lagii.so , terjadii laa sesuatu yg tak di ingini. ==' oke! baby comel , jgn buathal lg. naek turun lift sampai 3kali ==' siyezly , that aku didnt expect that tonite will be my nite again. rite , 19! ((: so , bad thing will happen 27. try to avoid it. Zaim a.k.a '' pengkid '' aku , takpayah nak kecewe sgt. aku taksuke tgk kau sedihsedih. aku ade dgn kau. andd for that vacation yang kau plan tu , bgtahu awalawal. so that , aku bole bgtahu boss besar. thanks for that song. CINTA DALAM HATI by UNGU. ((: thanks guys! even , dress up aku tak town macam korg , tyme korg tak memilih pown kan? ((: thanks a lot sbb support semua bnde malam nii. even , kite baru jew kenal. korang gempak! apeape hal , roger jew. aku dtg ((:


A LOT OF THANKS AGAIN ZAIM! 
KAU ADE TIME AKU REALLY NEED SOMEONE TO TALK! 
THANKS!
thanks sbb bg aku pinjam bahu kau.
thanks sbb try to make me happy.
thanks sbb suruh aku be more cool.
thanks sb bg aku tampa kau! :DD
muke kau macam gay boy. ;3

* i do miss my sweetheart badly! nak jumpe dye skrg , bole? :((

0 comments: