BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

T H E N E W 2 0 1 2 !


countdown nye , aku berada kat Dataran Merdeka. ontheway ke sane aku membahan si Badariah ni kawkaw andd menjadii Jamal Abdilah didalam kereta. andd yg paling tak berapa nak seronok , ternampak excident , moto 2 orang India. sorang terlentang nyawa nyawa ikan , sorang maybe kaki dia patah. oke! sampaii jew , siyez aku cakap , senak kepala otak aku tgk ramai pendatang tu.( aku dokk dalam kereta jew , tak turun pown. malas ) Haha menghabiskan mase malam bersame , Aqiff , Cdot , Badariah ( kakak sy ni :DD ) andd lagii sorang gegurl dari Penang yg aku tak kenal lagii :)) pusingpunye pusing, last skali lepak makan kat Rawang sebab Bad dahh lapa. ( '' mengidam '' tomyam ) aku taktahu ape masalah dgn kitorg. just pandaii tetibe gelakk siap suruh waiter tu amek kerusi join kitorg gelak tanpe sebab ==' terlalu mesra agakk nye :)) lepas makan sume bnde , taktahu mane arah tuju , bergerak utk karok. masuk jew dalam tu , some feeling dtg dalam hatii aku. like macam RINDU. try avoid it dgn memekak lagu Bujang Senang :)) Aqiff Aqiff , aku suke kau nyanyi. sumpah! lawak gyle :DD  then , dalam perjalanan balik , si Bad ni buathal plakk , tetibe dokk tarik muke sampai bergadoh dgn cdot. aku sekadar mendiamkan diri. tggu keadaan cool~ sebelum balikk , singgah lepakk kat mamak ( Restoran Arbak ). aku dahh buat air mata kakak Bad nii menitis , sumpah! tak sengaja. aku tahu , kau nak luahkan something tapi tak sampai kann? chillax~ balikk jew umahh dokk lepakk citecite dgn ibu + awin :)) pukol 0600++ baru tdow :))

perjalanan 2011 aku? Haha sssoooo ggoooodd! sumpah! best! terbaek! mungkin kebanyakkan org cakap , 2011 is suck! tapii , bg aku ,its fun! siyez weyhh , AWESOME gyle! imagine , aku ade sume nye , my FAMILY , my FOSTER andd their FAMILY. :)) tapii ,  ade sikit cacat sbb malam tahun baru , ade laa sorang mamat ni buat memacam plakk kann? mmg mntk maki laa. ( dedicate to N ; aku kenal diorg dulu sebelom kau. so , kau tak bole senang senang nak suruh aku tinggalkan diorg! )

NEXT? aku ade final exam utk sem 2. aku di pakse study oleh si hati manis :p bukan awok janjy , awok nak study dgn saye ke? :)) best of luck utk semua laa ehh? aku taktahu nak taip ape dahh. mengantok , penat andd sentiase lapar. itu laa aku skrg. Haha bye!


0 comments: