BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

photo challenge ~

DAY 3 : PHOTO OF SOMEONE YOU LOVE.
FAMILY <3 <3 <3
mase nii dalam lift kat mall ape benda entah kat Shah Alam tu. picture mmg gegar  , dahh name pown dalam lift. andd camera aku tak semahal camare korg nk dapatkan nice shoot! oke! family aku best sbb aku bole cerita sume benda dgn diorg , personal or non - personal. but sometimes , aku macam tak berapa nak cerita sume benda. pendam dalam hatii , simpan sorangsorang. bile dah tak tahan , layan GIGS laa , ape lagii. tak pown , tdow andd terus tdow. yela , kalau nak cerita ape yg aku pendam , kne cerita dari mula kann? so , kemalasan teramat sgt laa. :))

FOSTER <3
doesnt matter laa nak cakap ape pown kann? aku tahu , diorg foster aku. since zaman scola until now. <3 <3
aku selalu dahh kene kutuk andd cakap blakang pasal benda nii. sikit pown tak heran maa. jujurnye , mmg aku rapat dgn diorg. share probs , carik solution. naknak dgn kakdeena. ((: she know me well. even , tak sepenuhnye. yela , darii aku form 1 plakk sampai laa skrg. gyle tak rapat? Haha for sure that , family diorg nii kenal aku better laa ( exception utk salah seorang dari tiga org nii. sbb? aku tak yakin lgsg yg aku dgn dye akn kekal ).so , sampai parents mereka yang dua org tu , put all their trust on me , 100%! tanggungjawab dan amanah kene pikul and laksana sebaik mungkin. <3 bytheway , all of you still a part of my family ((:


S A H A B A T !
man , miera , ika ((: 
all student ex - student skkkb1 . batch 2000 - 2005 <3
* yang ade andd takde dalam gambar ((: 
all student prinsip akaun batch 2009 - 2010 <3 
jenis yang berkawan dari zaman scola until now. ((:
thanks for all the advise yerr Ustaz Tafaqqu Fiddien. :3
Nurse yang sgt kreatif bile buli aku. membuat aku teringatkan kakdeena.
thanks for everything , Normaliza. :))
geng - geng lepak - ing aku laa :))
* exception utk pompuan sebelah aku tu. aku jarang lepak dgn dye :))
the cousin <3<3
* iwan , cdot and siti BADariah. 
Training for Usahawan Muda years 2009 ((:
* tiwnkle twinkle little SHALI ((:

so , this is antare shabatsahabat yang selalu menjadii bahan buli alu. oke! as yang koraang tahu , aku sgtsgt payah nak sebut ayat nii. '' YERR , AKU SAYANGS KORANG! '' yang laen bukan tak sygs laa , sygs jgk. tapii , takde laa macam diorg. diorg kire like macam high class laa. wahh~ Haha

0 comments: