BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

nate mende pulok ni =='

baru lepas melihat picturepicture yg ade dalam slide , tanpe membace note yg ada kat bawah bawah tu. malas laa , tahu tak? kalau tahu tu , bagus. kalau tak , mehh aku tepuk dahii kau. memanfaatkan mase yang ade dgn meng-online-kan diri sebentar. serta meng-coment dan melihat inbox yg semak tu. Haha dok meng-ushya segala benda tetibe satu benda nii muncul kat inbox aku send by '' E ''.


huhh? nate mende pulokk nii~ takfaham aku ==' harus merujuk kepada yang pakar lepas nii. kepalahotak ni tgh senak dgn biolog andd chemistry , ape yg aku faham photo jew laa. ==' anyone someone , explain please?

0 comments: