BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

memory. again.

zaman MYSPACE dah habis. kini , zaman FACEBOOK. akan datang , TWEETER. biase laa hidup ni berubah ubah. so , bile dah ade yang BARU. maka , yang LAMA dilupkan. aku? masih buka lagii MySpace tu , even , takde pape kan. sekurangkurang nya , aku tak lupa segala kenangan kat situ. aku menggedikz , menggatal , sume laa. biase laa , tyme tu zaman sekolah. hormon nak tahu semua benda tu membuakbuak. nak ada semua benda yang orang lain ada. tu semua DULU. skrg , aku nak STAY dgn ape yang aku ada. cuba utk tidak HILANG apa yang aku miliki. tengah aku bace bace komen , tetibe ~


berjelar macam karangan kann? banyak kali aku baca benda nii , baru aku faham. DULU laa. act , she is brave enough utk tegur aku. ((: oke! part bawah skali. Novel or Short Story? i would choose Short Story. sbb? life is too short for me. segala yang aku ade , everything is in the short tyme. then , hilang tanpa kesan. i've try so hard. untuk stay like Novel. malang nye~ sampai saat nii , aku dah give up dgn semua benda. yeahh , gelaktawa aku hilang entah kemana. segala gelaktawa berakhir 26 / 1 / 2012 , 1800++. sgt malangkan nasib aku? mmg malang! but , thanks too budak kat atas tu a.k.a my sister coz menyedarkan aku semua benda. yeahh! everything babe! thanks juga kenalkan aku dgn family kau yerr , dikk. * i miss called you adik * last skali panggil camtu mase text nii ;

skrg dahh tak kann? skrg , panggil '' aku kau '' much simple andd mesra. maybe! bytheway , thanks for the memories babe! ((:

im your SUPERHERO. ((: oke! aku perasan , tapi , kenyataan kowt. kau bercerita sampai kena marah dgn mama. haha. segala benda kau cerita kat aku kann? kau tak tidur malam sorangsorang pown kau cerita kann? then , kne bahan dgn aku. :DD
thanks weyhh. thanks a lot mama , dady and all siblings. ((: iHEARTyouall!


0 comments: