BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25 / 1 / 2012 ~

i got a bigbig day tomorrow! kenapa? sbb , entah! Haha act , aku nak share yang aku SUKA 19! kenapakenapa? sebab tarikh tu best gyle. kebanyakkan sweetmemories aku terjadii pada 19! yeayy! big day tomorrow? Haha planing skadar melepak dgn siyah. tapii , taktahu laa kemane pergii nye lepas tu. rumah LOVELY AUNTY. maybe! not sure diorg ade umah ke tak , aku tak confirmkan pown. Haha hatii sedang berbungabunga menanti hari ecowk ((: mood? masih dikawal. malas nak bisingbising. siDIA sedang di lamun angan angan oleh yang BARU. so , like macam taknak amek port sgt. nak ctew? ctew laa. aku dah kenal sgt perangai dye. bile tgh lepak dgn yang BARU , text aku , call aku , sume tak dilayan. then , aku pown keluar blaa merayau kemane saje yang aku nak. tak pown , carik sg. ((: ohh , SF? thanks coz be my listener. ((: MAA , go and take your medicine. takkan nak tunggu aku hempuk kepala , baru nak makan ubat? :3  MES , 11 / 2 / 2012 , aku dtg Dopple Cafe. confirm! GIGS time! DESTROY THE SATURDAY! \m/ MI , untung laa , pindah damansara tak bgtahu aku. bile nak hang lagii? :p Ikhwan peneman setia dikala aku berduka. bila aku happy , aku tinggalkan kau. perkara biasakan? nnt kite lepak kat simpang genting lagii. dgn abg bob sampai mabuk. wakaka! :B TAJ , nnt kau dtg keje kat KL , oke? bole aku mntk ubat kat kau jew if aku sakit. kau kan ahli farmasi terkemuka , kann kann kann? Haha siyahh siyahh , dtg laa padaku. aku sgt excited nak share every moment nii. sgtsgt! 


* tetibe teringat satu situasi.
AKU ; aku akan tgk kau dari jauh. tapi , bile kau ade antara darat dan laut. aku akan tarik kau utk ke darat walau dgn ape care skali pon.
A____ ; kau mesti tarik aku! make it promise , oke? janji!
kau buat aku happy. lupe semua masalah aku. sbb aku suke dgr bebelan kau walaw pown aku tak berapa nak faham. ((: thanks for put 100% trust on me. and treat aku as someone special in your life. aku dapat rase , bile aku jumpe kau dgn kwankwan kau. ((: rindu nak hug andd letak kepala aku atas kepala kau macam tyme karok 17 / 12 / 2011 dulu. :D

0 comments: