BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Putrajaya Youth Day Out !

this is what I called HARDCORE! sape sape yg tak minat mesti akan cakap , music nie like macam memecahkan eardrum andd entah pape. but , bg yg minat , diorg like macam bersatu dalam lagu. yeayy! buang sifat sombong dalam diri andd being one family. tyme moshing + breakdown , mmg tipu laa if aku cakap takde excident. mmg ramai yg kene kicked , terpukol , but , tak bergadoh pown. bapakk displin gyle laa. bole hulur tngn andd said sory even tak kenal each other. respect! ade sister nie , aku baru jew kenal. dahh ajak aku mosh andd terus jadii geng :)) but , siyezly , style habis laa.

this is BLACK TERITORY :))
moshing tyme BREAKIN CHAIN :))
the party wont stop!

thanks dude! coz being my partner kat sane. :)) tak specific kat sesape , sbb sume happenig gyle! :)) meet you guys again at skaterock event :DD lets make some mosh!! Haha kann best kalau KILL THE FALLEN buat show lagii. hardcore gile pemain guitar dy. ( psstt~ lady tahu? comel~ ) HAHA

conclusion ; hindari sifat bongkak dalam diri ! NO DRUG ! NO ALCOHOL !



memujuk hati sendiri.

aku rindu kau. aku rindu kite. tapi , aku taknak bgtahu kau. cukop sekali , aku text kau cakap ,  '' aku rindu kau '' tidak utk kali kedua. maaf! bia menebal tggi mane pown , aku takkan bgtahu kau. sbb aku tak kuat nak tgk respon kau. kengkadang , aku sendiri taktahu , ape yg kau dah buat kat aku sampai aku bole jadii macam nie. kenangan? mungkin!  aku ukir setiap kenangan dgn kau. even , aku tak sedar ape akan jadii if aku buat memories nie. aku bukan tak sudi nak overnite rumah kau , tapi , aku tak sanggup di belenggu kenangan dgn kau. aku suke ade dgn kau. spent time dgn kau buat aku rase cool gila. bile kau bg aku pinjam bahu kau utk aku baring. diri kau utk aku bersandaar. earfone kau utk aku dgr walkman samesame dgn kau. nasik grg biase aku yg kau amekk makan sikitsikit mmg perangai kau dari dulu lg. cerita kau yg pnjg berjelarjelar panjang dari kkb sampai Rasa semata nak bgtahu , '' budak tu nak try aku ''. pilih lagu dgn kau yg buat aku rase , macam nak ketuk jew kepala kat dinding. hug sambil letak kepale aku kat atas kepale kau buat aku berdegup kencang. buat muke nak tdow bile kau nyanyi. jadii backup singer yg menjahanamkan lagu kau suke. sggop hanta sbb rumah sbb risau pape jadii nnt. wonderful gila aku rase sampai sekarang. kau tahu , aku tak penah bayang yang kite akan stay sampai skrg after all happen between kite dulu. kau tahu , aku tak sangke yg aku still ade kau even jarang text , tapii , kau masihh sudi cerita sume benda kat aku. sampai mama sendiri bole tnye , '' dy ngadu kat mien kew? '' aku tak basuh kau pown kann? bile kau call aku , '' aku kat rawang dgn megat dgn membe aku '' mase tu dahh pukol 2300++. aku tak peduli ape pown , terus keluar jemput kau sbb aku risaukan kau. aku engt lagii tyme tu aku cakap , '' kalau dah sampai macam nie , kau tak hargai aku lagii , taktahu laa '' andd kau dyam along the way kann? tak pikir , yg kau blakang kedai jauhan tu. then , maen kejakeja dgn cikgu mazlan. dtg lambat sesame. bergadohh sbb bende tu sampai kau tension tak pegii koko.. aku bertapak ke rumah kau semate nak pujuk kau. follow kau carikk ketas carbon then hanta kau sampai depan rumah lepak kat tangge sampai kau terlepas cakap , kau suke pakai heels. kau ajak aku pegii RockTheWorld tapi aku tak follow. kau nak balekk sesame dgn aku tapi aku taknak. sume benda tu , bile engt balekk , aku rase macam :') pastu , tukar jadii :'(
bia aku pendam rase rindu ni. bile aku rindu kau , kat sini laa aku luahkan sbb aku tahu kau tak bace tu yg aku berani tulis. aku taknak lgsung kau tahu yg aku rindu kau. aku nak sorok dari kau. mmg aku taknak kau tahu pown. Hahahahahaha

Sungai Tua ..

such a bored life. about one month , sitting and staring at the moon. then , kkaa - ttiinngg !


HUTAN LIPUR SUNGAI TUA :DD
EXPLORE THE JUNGLE ;))
lalala~ BERJALAN MACAM TAKDE PERASAAN :B
NICE SHOOT :))

melepakkan diri meredah ke sungai yang dahh dekat 5 tahun aku tak pegii ( ibu kate laa ). tak planing , tak packing , just go camtu jew. ==' motif? bosan dok umahh andd dahh lae tak andi sungai laa :DD 

masihh lawa andd terjaga :))

yang tak faham nye , nk masokk area nie kene bayar RM1 / person. motif? aku pown taktahu. nak kate di bersihkan tempat salinsalin kat bawah tu , tak jugak. kotoqq~ disgusting~ eeeww~ 
untung laa dok kat atas tu , kutip duit taktahu motif kau ape , pukol 5ptg blaa macam tu jew kann? pelikk~

sempat lagii :DD kau ade? 

conclusion : balekk jew darii situ. all of my family getting FEVER. about a week. aku jew yg FEVER melampau sampai TWO WEEK. demand sikit :DD





hang out ~

at last , tamat sudahh bahana bio. yerr , aku dahh jawab exam bio , dahh dapat result nye. amat teruk ==' 5.4 / 10. ni laa penybab asyk kutuk miss jew. sampai markah teruk ==' sape suruh miss tu prangai macam s***. Haha ni ctew smlam ( 23 / 11 / 2011 ) , harini baru nak post. almaklum laa , line BB ni macam siputbabihutan sikit. menyirap gyle ~ rase macam nak ketukketuk jew. masih ade yg menjadii cooler , tu yg tk brape nk marah tu :DD


tajuk andd gamba :)) meet my junior , hang out kat sane. even , tak brape nk hangout dgn diorg , tapi , hang out laa jugak. aku dtg lambat sbb ade class. Haha tahu , nk cakap aku baek kann? habiskan class , baru pegii meet diorg. :)) jumpe sape? aiman si junior , naqib si junior , sheme si junior , fifah adik atiqah , aida adik afiq ( ohh , aku luoe nk tnye pasal abg dy ==' ) , ainna kawan awin :)) sume budak scola laa. tande aku tak lupe diorg. rase terharu laa sikit bile naqib memulakan senyuman tu , like macam , '' ohh , dy engt lagii kat aku '' Haha aiman yg tolg bawakkan note yg aku taktahu sape print kann sbnrnye. sheme yg kne marah dgn aku kawkaw sbb dy degil sanadd. pengakuan jujur di sini , bukan aku sombong or whatever sume benda tu , taknak cakap dgn korang ke lepak ke apeape ke , aku just LOADING gile mase ni. yeahh! loading , faham? ayat simple pown , aku takbole cakap dgn btol. bertambah loading bile cakap dgn aiman ==' samesame loading mmg lambat sikit nak ade respon. apehaldaa ~ enough! jumpe sheme si junior mendengar cite yg dy tak brape nak cite. meluah perasaan andd memintak pendapat , maybe! rambut aku di tarik sbb membuat suare yg amat comel dgn dy , kepala di tolak kerana memandang orang yg lalu ( dy kate , aku pandang macam org tu ade buat salah kat aku padahal aku rase aku pandang biase jew ). lepakk-ing depan gym tgk budak BBOY yg tak berape nk bboy laa. niat hatii nak battle dgn diorg , di sebabkan emosi tak stabil pada tika ini , aku membatalkan niat tersebut. aku pown takde laa hebat mane , cukop skadar jumpstyle or techtonic , bole laa sikitsikit :)) ohh yaa , lupe ~ budak yg tarik rambut aku , dy blanje aku SECRET RESIPI :DD batak? mmg laa ~ aku mane penah makan bnde kat situ. taktahu nk  makan ape. senang kate , tidak mengenyangkan. aku mempunyai perut yg amat luas ruang nye :)) entahh cake ape yg di blie , dgn wane kuning kat atas , coklat kat bawah ==' maaf! takdapat habiskan sekali hadap , taksuke makan kek. cepat muakk. Haha tapi , bnde tu , dahh habis masuk perut :)) makan dgn penuh perasaan andd kasih syg. peerrgghh~ gyle laa. Haha :)) ending? diorg jadii sardin sbb balekk waktu puncak , padan! aku selamat turun kat KL sentral jew :DD * naek same train , laen gerabak =='

conclusion ; aku taksuke showoff yg aku ade couple. aku taksuke korang bangkitkan isu tu. aku taksuke bile kene tuduh macammacam. story life aku dgn dia lain. story life saya dgn awak laen. seorang pengarang , dua buah buku tajuk yg berbeza.



HARIMAU MALAYA ~

yyeeaayy!! malaysia menang!! buat bising satu rumah ni. dahh dapat result , terus keluar bilik , jerit , '' yyeeaayy!! MALAYSIA menang!! '' sumpah! mmg best gyle tgk bola kalini Haha at first , bile GARUDA dahh score satu , aku cool kan diorg cakap , still awal lagii. bole score satu goal. then , lepas , HARIMAU bantai GARUDA bertubi tubi byk kali , dapat score satu. sumpah! di saat ini laa , aku di cekik dan di tolak oleh kak zarra , kak atin plakk baling botol hampir hampir nak kene kat aku. mmg terbaek laa! Haha oke! situation cool balikk~ tetibe '' hhaahh! haahh! haahh! '' aku , kak atin , epa dgn kak zrra pandang mia pelikk jew. benda tak ape utk di jeritkan :)) mia mia , aku yg kau salah kan sbb ajar kau tgk bola ==' aku tak bersalah laa , dahh mmg aku minat , nk buat macam mane kann? hadoiiyaiinyepun~ sumpah! have a great moment wtching OUR HEROES baham GARUDA :DD kak atyn addict gyle dgn KhairulFahmi , yg aku plakk bole addict dgn yg pakai jersi 24 tu laa , yg tggi tggi , putih putih , jalan mendada tu :DD




conclusion : CONGRATS MALAYSIA! MORAL UTK KORANG LAA INDON! TU LAA , JGN NK KIWAKK SANADD PRANGAI TU. MALAYSIA DAHH MAJU WEYHH!

aku bukan tombboy ~


aku tertarik gyle nak tgk ctew ni andd aku dahh tgk pown ctew ni :)) kenapa aku tertarik? sbb aku rase , macam kena dgn aku jew ctew ni. bukan sebijik laa , hampir 80% dalam ctew ni , macam life aku. siyez! takcaye? pegii tanye mak aku :D baru intro ctew , dahh gempak habis , ketawa satu hall. aku tak brape nk gelak tyme ni sbb agakk loading dgn persekitaran yg gelap. ( akutakutgelap ;p ) awareness dalam hall tu mesti kena tggi kann? tgk org kiri kanan depan blakang :)) dahh rase agak selesa andd selamat , baru aku feeling tgk ctew ni. layan jgk laa. aku part part yg aku rase di perli dgn ctew ni. haramjadah btol ==' aku paling engt lagii , ayat scha ; '' hot jugak aku ni walaupun tomboy '' Haha so , aku macam terperasan kejap. ( ohh! aku hot :D ) suke gyle part syamsul dokk tolaktolak glasses dy dgn snyum. rase macam nak sepaksepak jew muke dy :D '' perrgghh~ jiwang siot aku. macam awie dalam sembilu '' kate sam :D sumpah! best owhh. best gyle! salute laa. first tyme aku excited tgk ctew melayu ==' great job orang seni. dahh makin maju <3 <3 ending ctew ni pown , laen sikit andd part ending tu yg mmg aku terkena habis laa. ==' lepas keluar hall , masingmasing pakat bahan aku. haramjadah~ 

conclusion : sokong laa filem tempatan. HAHAHAHA

Shahnaz ( Spoon ) & Hasline ~

tidak ketinggalan juga.
wedding anak mak long aku.
sepupu aku jugakk laa.
tapi , ni belah arwah ayah aku.
yg aidil tu belah , ibu. :))
di adakan pada 29 / 10 / 2011.
bertempat di kuala selangor. :))

akibat jalan sesak.
so , sempat laa mereka melelapkan mata :))
* aku suke candid candid ni :))

angah samad buat muke comel.  
* konon~
cool gyle~

haa~ yg ni pown tak cukop forum lg ni.
baru suku jew ni.
* cube membayangkan macam mane rupe gamba bile sume sedara sepupu sume berkumpol?
jahanam~

jaeh , kak has , angah samad & paklan.

pecaye laa , dy mmg ahli kumplan ' sudu ' ( spoon )
ape? takpecaye family aku attend wedding ni.
pegii selongkar balikk pic kat atas tu.
tgk betolbetol , ade pic ibu & awin :))
so , ape laa sangat korang nak banggekan take pic dgn artis?
takpayah nak showoff sangat laa dengan aku.
nak lagii hebatt?
nahh~ tgkk gamba ni~

wedding abg man & kak ija.
dahh lame dahh pic ni.
masihh tak pecaye?
aku dahh jumpe siti tu?
cehh~ selongkar fb aku.
nanti korang jumpe laa :))
bukti terserlah  kat situ.

kepada korang , yg nak showoff dgn aku.
siap tag aku , nak cakap , korang jumpe artis.
takpayah nak menggelabah sangat laa weyhh.
aku dokk danau ni.
memanjang ade shooting kat sini.
artis bersepah , aku skit pown tak overacting macam kau =='

conclusion ; semoga berbahagia. angah samad , jangan lupe reunion spoon nnt :))




Aidil & Kak Yana~

baru saje lepas memberi bantuan di satu majlis perkahwinan :))
rumah cdot laa , abg dia nakk kawen. diorang sepupu aku.
starting balikk dari Penang.
aku mule mem-bz-kan diri berulang alikk ke rumah diorang utk membantu ape ape yg patot di bantu.
tahu , nak cakap aku baek dan rajin kann? trimas :))
jumaat yg lepas ( 28 / 10 / 2011 ) , diorang dahh di nikah kann.
so , ade laa sesi malam berinai :))

INI BARU SIKIT :))
* atas pelamin tu , makbapak pengantin lelaki.
diorg pown nak merasa jugakk :))

ke esokkan harinya , kenduri di rumah perempuan :))
org org penting di tinggalkan di rumahh utk mengemas dan membuat ape ape yg patowt :))

KEEP IT UP~ :))

MENCARI PENUTUP GULA YG HILANG :))

ANTARA DUA ORG PENTING :))

SETELAH PENAT BEKERJA :))


the best part , malam tu ade joget lambak weyhh :))
* pic tyme joget lambak ade kat cdot. lupe nakk amekk =='
lepas dari joget lambak ni , aku keluar melepak dgn emi , cdot andd kak ct.
not melepak laa , lebihh kepada , makan sbb makanan sume habis :))

AIDIL ( BOB / AMIR ) & KAK YANA <3

dan pada 30 / 11 / 2011
kenduri di sebelah lelaki pulakk :))
even , aku agakk tak berapa nk btol.
aku masih mampu melakukan segala tugas.
ibu sempat masok pertandingan karoke :))
pengantin siap ajak kitorg poco poco :))
sempoii~ :D
lepas dahh siap kemas sume bnde.
malam tu , aku keluar lepakk dgn cdot , kakct andd fatin :))
'' jgn laa pggey aku fatin , pggey aku abg '' :B

kini , aku berada di hostel :))
study and get ready for midterm exam esokk :((
awal awal lagii dahh exam chemist =='
senakk kepala otak aku ni.

conclusion ; takpayah nak berdendam bagai dgn aku. aku malas nak amekk port pasal dendam kau tu. tak silap aku , SYAITAN je yg suke dendamdendam ni. so , behave yourself. jgn same tarafkan diri anda dgn SYAITAN , oke? Haha




trip to Pulau Pinang

Assalamualaikum :))
Selamat Sejahtera :))
Haha nerd! menyampah! nak termuntah aku :D
26 / 10 / 2011 ..

di kesempatan di beri cuti yg agak tak berapa nak lame.
aku telah mengambil keputusan utk membazirkan mase
bersama family <3
oke! not family , but , nephew , cousin , wan :))
spent 24 hours dgn mereka , bole buat aku gyle.
dan bersama dgn diorg mmg buat aku penat sanadd.
ade jew bnde nk di bahan.
'' tu haa buaya dalam laut! ''
'' mane? ''
'' pejadah buaya kat laut ==' '' 
lawak bodokan?
tapi , best kene kan pakcik dan makcik yg amat open :))


untung laa ade org amekk pic aku :))


dari kiri ; eyla , mien , nonie , cdot , akak?? ( aku baru kenal dy tyme  ni )
destination ; bukit bendara :))


haa~ ni baru suku jew ni , blom sepenuh nye lagii ni :))


teringat betapa kecoh macam nak bergadoh
padahal
nak snap gamba jew pown :))
pic pic yg laen , akan di upload ke dalam fb.
dan akan di edit serta di tapis
mane mane pic yg tak patowt di lihat :))
conclusion ; sakit sangatsangt =='

Kak Nana & Abg Izhan ~

22 / 10 / 2011 ~


harini , saya attend wedding jiran saya , Kak Nana <3 Abg Izhan :))
Kak Nana ni anak Cik Pah & Pak Ali.
Dia keje kat Bank Negara.
Pelamin dy bunga hidup bhaii~
Makanan sume orang kaya punye style~
Ibarat makan kat hotel~
Ppeerrgghh~
Sweetgilatengokdiorang~
nak je aku sepaksepak diorg (:


kann? kann? sweetgilakan?
macam nak sepaksepak jew kann?
kalau bole , nk hantuk kepala diorg tu :D


yeayy! barang hantaran~
aku tertarik dgn cupcake ni.
ikuthati mmg nak amekk satu , bawak lari ((:
tapi , tak berkesempatan )):


pic ni , tyme diorg bertunang.
mulemule aku engt , painting~
rupenye , bukan. tertipu aku. haha
simple but nice.
i like~


sampai part gambar kelima.
aku dahh malas nak edit. haha
ni sebelah perempuan <3 <3


ni pulakk yg sebelah lelaki.
simple kann?
aku suke part Al - Quran tu.
malang nye , aku takdapat shoot yg baek.
sebab brader moto biru mengganggu ketenteram aku. =='



jangan coment pape pasal aku!
coment background only , oke?
lawa! menarik! hebat! cool~
double T! :D


adik aku andd anak jiran aku.
anak amai dgn anak cik eyla.
awin dan alia.
Haha. cover cun jew weyhh~ :B



Haha. muke Cik Miza rockz!
Haha. muke ibu macam paklang!
Haha. muke Cik Eyla tak bersalah.
* candid~

conclusion ; aku sebenar nye , jenis yg malas nk overacting dgn wedding ni sume. tapi , wedding kalini , buat aku tertarik utk jadii penyebokk tangkap pic bagai Haha paling suke pic nomb 2. cool~ pengantin pandang tepat kat aku. fotographer berbayar pown di edah kann!~ bangge gyle~ Haha 

* ibu tanye , aku kawen nt nak buat macam mane?
aku jawab ; nak lalu bawah pedang. di iringi dgn tembakan meriam. berhiaskan senapang andd pistol. baru rawkz! Haha malang sape yg nak aku ((:

CAP teambuilding.

20 / 11 / 2011 , 0700 - 1730. Meeting room 301 , KLCC.


act , niat nye dtg nakk buat part time , tapi , disebabkan orang telah mencukupi , aku berserta sahabat handai di hantar ke satu training ( salahkan KLMU sbb tk bg infomation bebetol. ) so , masok masok jew , dgn muke bluurrr~ dicampur dgn cool. bebudakk tu sume join adventure laa dgn department catering , kiosk , setup sume tu laa. training yg amat bodo dan menyakitkan hati Haha semmgnye , aku takminat bndebnde bodo macam ni , tapi , takpe laa. from this training , perangai sebenar aku di kantoi kann oleh SIR AZHAR ( conduct training ni ). bukan maen suke lg , diorg membahan aku lepas tahu sume bnde tu. shiakk prangaii masingmasing~ bytheway , mmg had fun gyle. andd disebabkan sorang mamat ni , membuat aku teringat kat pitti Haha muke diorg bapakk same gyle ;p sistersister yg work dekat situ , sporting habis. chefchef yg masak , selambe gyle. waiterwaiter yg smart ((: Haha takpe , lepas ni , if ade event kat sane , insyaAllah , aku pegii ;)) dpt tambah duet poket <3 yerr , mate aku mmg sntiase ade RM , kau ade masalah ke? 

conclusion ; surprise gyle bile si AWA tetibe bangun dokk sebelahh aku. dahh laa , same same biru ==' 

tgh planing laa ni =='

candid =='

peace! ;))
abaikan pakaian aku yg penuh protocol tu =='

nasibb SIR AZHAR tu tggi , kalau takk , mmg tak nmpk laa ;))
act , AWA nakk dokk sblahh aku , tapi , dy segan , terus dy berdiri. kesian~ 
yg baju coklat tu laa AWA :))
KECOH~

sebelum~

2338 , 14 / 10 / 11 ( currently listening ; Cinta Terhalang By The Virgin )

aku taktahu kenape tetibe hati aku terdetik nk denagr lagu ni. sedangkan , zaman lagu ni laa , zaman aku jatuh merundum tergelok , terlentang , terkapai kelemasan , mase tu , yg ade hanye family , foster and mylovelybestie , siyah! tetibe aku teringat ape yg aku buat dulu. mmg damn gyle laa. sampai ke satu tahap , aku nekad utk tinggalkan sume orang. yerr , aku dahh tinggalkan sume org dan skrg , life aku much much better than before. greatful gile mase ade yg still dgn aku ( aku dahh janji takkan tinggalkan diorg ni ) , eeven , dahh tak serapat dulu , tapi , masihh sygs , hargai andd hormat aku. trimas kakdeena sbb WARNING akak tu. trimas Puteri sbb still remain dgn aku lg. trimas Sheme sbb bole saba dgn aku. trimas Siyah sbb jage aku sejak kita darjah satu sampai skrg! aku takbole nak repay allthekindness yg korang dahh buat utk aku. ape yg aku mampu , hanye menghargai andd cube utk ade dgn korang setiap mase , susah senang , pahit manis. kenangan dgn korang , pengalaman dgn korang buat aku alive. buat aku hidup dan terus tersenyum. trimas! andai saje akku diberi permintaan , aku hanya perlu 96jam dgn korang. andd kalau boleh , sblom aku pejam mate utk selamenye , aku just mengharapkan , aku dapat hug each of you utk aku lepaskan segalanya. dan dapat aku pegii dgn penuh ketenangan. 

conclusion ; yerr , airmate hampir meniti semase menulis. )):

dah tiba masa nya~

harini , aku biarkan dy pergi , hidup seperti sebelum aku muncul kedalam hidup dia. harini , aku lepaskan agar dia mendapat kebebasan sepenuhnya. harini , aku biarkan dia buat apa jew yg dia nak buat. sebab aku taknak dia rasa , aku control life dia. aku taknak dia rasa di kongkong. harini , aku pasrah dgn apa yg bakal jadii utk hari seterusnya. harini , aku pasrah kalau dia bukan milik aku. harini , aku kuatkan diri. merelakan dia pergii. aku hanya mampu menanti , bersabar dan menunggung akan detikk pulang nya dia kepada ku semula. saat ini , bermula nya , hidup ku tanpa diri nya dan ternyata amat sukar utk aku lalui. masa seakan bergerak perlahan. hanya tiupan bayu yang menyapa diri , menyampaikan pesan ku kepada diri mu. maaf kan aku , andai harini melukakan hati mu. maafkan aku , andai aku membiarkan airmata mu mengalir kerana diri ku. maafkan aku kerana memungkiri janji dan membuat kau bersedih. maafkan aku wahai sayangs. aku tidak sempurna seperti yang kau inginkan , tapi kau , YANG SEMPURNAKAN AKU. kau adalah CHENTA TERAKHIR aku.


conclusion ; semoga awak happy dgn kebebasan yang saya bagi kat awak ni. saya nak tgk awak happy bukan sedihh. YOU'RE SWEET IN MY HEART sygs <3


salah~

pepagi lagii dahh bangun , hantar adik aku pegii scola. pegii blie sarapan utk ibu sy <3 pastu , sambung tidur balekk Haha around 9 , bangun sesiap nakk balekk hostel ;(( hujan sepanjang perjalanan , sampai ade aunty tu tergolek sebab lantai licin. kecian! terus menuju ke campus , masokk kelas , buat bising andd dgr lecture mbebel. ( awk , fham? sbnrnye , sy pown x fham ape yg sy ckp... ) i meet my mista hez. had a little chat with him. he from negeria. ;D then , bergerak ke hostel sambil texting. berserta perasaan yg macam nak give up , bile lecture intro a bit pasal MLT. tapi , takpe laa , aku try the best laa sbb future kann?  masuk umahh , bukak lappy , BUATHAL dgn sweetheart. yerr , mmg salahh aku. yerr , aku tahu , aku tak sebaek yg dy sangke kann. aku dahh ckp byk kali ,, tapi, dy yg tk pecye ;(( pastu , macam biase laa , aku kalau moody , tidur jew laa keje. nakk lupe sume bnde tu kejapp dari bercelaru dlm kepala otak ni. dan mase aku tulis entry ni pown , still bercelaru andd rase bersalah gyle kat dy. sambil stdy A&P yg ade Quiz ecowkk. mmg mduge laa. aku kene control masalah , bukan masalah control aku. ==' tapi , yg terbaekk nye , GAS punye HAL. satu rumahh jadii gyle Haha senior aku bole tahan mereng jgk owhh. cube bayangkan , kalau sume org dlm umahh ni , gather same same , mmg pecahh umahh ni Hahahahaha ade jugakk gelakk tawa yg terjadii. '' konyahh lebihh sikitt! '' ;))

conclusion ; orang main main jew laa.


precious~

dedicated too my sweetheart ;

awak , awak , saya tahu awak tak  nak bukak benda ni. but , who cares? if saya pakse , awak bukak jugak laa kann? Haha oke! special entry utk awak. takpayah nak bangge sanadd ekk? thanks ekk sbb sudi kua , mbuang mase dgn sy. bergerak tanpa arah tuju. pegii ke tempat yg mengarut tapi tak melakukan benda yg mengarut Haha thanks sbb pegangan yang buat saya rase macam rejuvenate. rase macam even saya jatuh pown , awak will always by my side andd hold me tight ( hope so. ) thanks for that gift. taktahu nak pakai tyme bile sbb terlalu ladiessss. tggu laa , satu hari nnt , bile sy pakay , saya tag awak Haha oke! taklawaklahweh! thanks sbb bagii saya tarik pipi awak yg elastic tu. best sanadd. rase macam tarikk telinge airiel. ( kaitan pipi dgn telinge? ) andd thanks for this day , saya engt hari ni , hanya sekadar hari Malaysia. tak tahu plakk , today is MY DAY <3 as you know , sy frust sgt sbb ape yg d plan tk mjadikan? but , sume tu elank macam tu jew. bile awak ajak pegii pertak <3 <3 ( lpas ni , sy rindu awak , sy lepakk pertak laa ) Haha sy suke tgk mate awak <3 suke bile awak jujo dgn sy. even , sy sbnrnye , tk brape nak nmpk gamba yg awak tunjok kan , tapi , takpe. sy suke awak jujo macam tu. <3 bile fone awak bunyi , terus show kat sy sape yg text kann? Haha you're SWEET in my HEART!

conclusion ; if a hug represented how much i loved you. i would hold you in  my arms forever.