BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sungai Tua ..

such a bored life. about one month , sitting and staring at the moon. then , kkaa - ttiinngg !


HUTAN LIPUR SUNGAI TUA :DD
EXPLORE THE JUNGLE ;))
lalala~ BERJALAN MACAM TAKDE PERASAAN :B
NICE SHOOT :))

melepakkan diri meredah ke sungai yang dahh dekat 5 tahun aku tak pegii ( ibu kate laa ). tak planing , tak packing , just go camtu jew. ==' motif? bosan dok umahh andd dahh lae tak andi sungai laa :DD 

masihh lawa andd terjaga :))

yang tak faham nye , nk masokk area nie kene bayar RM1 / person. motif? aku pown taktahu. nak kate di bersihkan tempat salinsalin kat bawah tu , tak jugak. kotoqq~ disgusting~ eeeww~ 
untung laa dok kat atas tu , kutip duit taktahu motif kau ape , pukol 5ptg blaa macam tu jew kann? pelikk~

sempat lagii :DD kau ade? 

conclusion : balekk jew darii situ. all of my family getting FEVER. about a week. aku jew yg FEVER melampau sampai TWO WEEK. demand sikit :DD





0 comments: