BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

memujuk hati sendiri.

aku rindu kau. aku rindu kite. tapi , aku taknak bgtahu kau. cukop sekali , aku text kau cakap ,  '' aku rindu kau '' tidak utk kali kedua. maaf! bia menebal tggi mane pown , aku takkan bgtahu kau. sbb aku tak kuat nak tgk respon kau. kengkadang , aku sendiri taktahu , ape yg kau dah buat kat aku sampai aku bole jadii macam nie. kenangan? mungkin!  aku ukir setiap kenangan dgn kau. even , aku tak sedar ape akan jadii if aku buat memories nie. aku bukan tak sudi nak overnite rumah kau , tapi , aku tak sanggup di belenggu kenangan dgn kau. aku suke ade dgn kau. spent time dgn kau buat aku rase cool gila. bile kau bg aku pinjam bahu kau utk aku baring. diri kau utk aku bersandaar. earfone kau utk aku dgr walkman samesame dgn kau. nasik grg biase aku yg kau amekk makan sikitsikit mmg perangai kau dari dulu lg. cerita kau yg pnjg berjelarjelar panjang dari kkb sampai Rasa semata nak bgtahu , '' budak tu nak try aku ''. pilih lagu dgn kau yg buat aku rase , macam nak ketuk jew kepala kat dinding. hug sambil letak kepale aku kat atas kepale kau buat aku berdegup kencang. buat muke nak tdow bile kau nyanyi. jadii backup singer yg menjahanamkan lagu kau suke. sggop hanta sbb rumah sbb risau pape jadii nnt. wonderful gila aku rase sampai sekarang. kau tahu , aku tak penah bayang yang kite akan stay sampai skrg after all happen between kite dulu. kau tahu , aku tak sangke yg aku still ade kau even jarang text , tapii , kau masihh sudi cerita sume benda kat aku. sampai mama sendiri bole tnye , '' dy ngadu kat mien kew? '' aku tak basuh kau pown kann? bile kau call aku , '' aku kat rawang dgn megat dgn membe aku '' mase tu dahh pukol 2300++. aku tak peduli ape pown , terus keluar jemput kau sbb aku risaukan kau. aku engt lagii tyme tu aku cakap , '' kalau dah sampai macam nie , kau tak hargai aku lagii , taktahu laa '' andd kau dyam along the way kann? tak pikir , yg kau blakang kedai jauhan tu. then , maen kejakeja dgn cikgu mazlan. dtg lambat sesame. bergadohh sbb bende tu sampai kau tension tak pegii koko.. aku bertapak ke rumah kau semate nak pujuk kau. follow kau carikk ketas carbon then hanta kau sampai depan rumah lepak kat tangge sampai kau terlepas cakap , kau suke pakai heels. kau ajak aku pegii RockTheWorld tapi aku tak follow. kau nak balekk sesame dgn aku tapi aku taknak. sume benda tu , bile engt balekk , aku rase macam :') pastu , tukar jadii :'(
bia aku pendam rase rindu ni. bile aku rindu kau , kat sini laa aku luahkan sbb aku tahu kau tak bace tu yg aku berani tulis. aku taknak lgsung kau tahu yg aku rindu kau. aku nak sorok dari kau. mmg aku taknak kau tahu pown. Hahahahahaha

0 comments: