BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Putrajaya Youth Day Out !

this is what I called HARDCORE! sape sape yg tak minat mesti akan cakap , music nie like macam memecahkan eardrum andd entah pape. but , bg yg minat , diorg like macam bersatu dalam lagu. yeayy! buang sifat sombong dalam diri andd being one family. tyme moshing + breakdown , mmg tipu laa if aku cakap takde excident. mmg ramai yg kene kicked , terpukol , but , tak bergadoh pown. bapakk displin gyle laa. bole hulur tngn andd said sory even tak kenal each other. respect! ade sister nie , aku baru jew kenal. dahh ajak aku mosh andd terus jadii geng :)) but , siyezly , style habis laa.

this is BLACK TERITORY :))
moshing tyme BREAKIN CHAIN :))
the party wont stop!

thanks dude! coz being my partner kat sane. :)) tak specific kat sesape , sbb sume happenig gyle! :)) meet you guys again at skaterock event :DD lets make some mosh!! Haha kann best kalau KILL THE FALLEN buat show lagii. hardcore gile pemain guitar dy. ( psstt~ lady tahu? comel~ ) HAHA

conclusion ; hindari sifat bongkak dalam diri ! NO DRUG ! NO ALCOHOL !



memujuk hati sendiri.

aku rindu kau. aku rindu kite. tapi , aku taknak bgtahu kau. cukop sekali , aku text kau cakap ,  '' aku rindu kau '' tidak utk kali kedua. maaf! bia menebal tggi mane pown , aku takkan bgtahu kau. sbb aku tak kuat nak tgk respon kau. kengkadang , aku sendiri taktahu , ape yg kau dah buat kat aku sampai aku bole jadii macam nie. kenangan? mungkin!  aku ukir setiap kenangan dgn kau. even , aku tak sedar ape akan jadii if aku buat memories nie. aku bukan tak sudi nak overnite rumah kau , tapi , aku tak sanggup di belenggu kenangan dgn kau. aku suke ade dgn kau. spent time dgn kau buat aku rase cool gila. bile kau bg aku pinjam bahu kau utk aku baring. diri kau utk aku bersandaar. earfone kau utk aku dgr walkman samesame dgn kau. nasik grg biase aku yg kau amekk makan sikitsikit mmg perangai kau dari dulu lg. cerita kau yg pnjg berjelarjelar panjang dari kkb sampai Rasa semata nak bgtahu , '' budak tu nak try aku ''. pilih lagu dgn kau yg buat aku rase , macam nak ketuk jew kepala kat dinding. hug sambil letak kepale aku kat atas kepale kau buat aku berdegup kencang. buat muke nak tdow bile kau nyanyi. jadii backup singer yg menjahanamkan lagu kau suke. sggop hanta sbb rumah sbb risau pape jadii nnt. wonderful gila aku rase sampai sekarang. kau tahu , aku tak penah bayang yang kite akan stay sampai skrg after all happen between kite dulu. kau tahu , aku tak sangke yg aku still ade kau even jarang text , tapii , kau masihh sudi cerita sume benda kat aku. sampai mama sendiri bole tnye , '' dy ngadu kat mien kew? '' aku tak basuh kau pown kann? bile kau call aku , '' aku kat rawang dgn megat dgn membe aku '' mase tu dahh pukol 2300++. aku tak peduli ape pown , terus keluar jemput kau sbb aku risaukan kau. aku engt lagii tyme tu aku cakap , '' kalau dah sampai macam nie , kau tak hargai aku lagii , taktahu laa '' andd kau dyam along the way kann? tak pikir , yg kau blakang kedai jauhan tu. then , maen kejakeja dgn cikgu mazlan. dtg lambat sesame. bergadohh sbb bende tu sampai kau tension tak pegii koko.. aku bertapak ke rumah kau semate nak pujuk kau. follow kau carikk ketas carbon then hanta kau sampai depan rumah lepak kat tangge sampai kau terlepas cakap , kau suke pakai heels. kau ajak aku pegii RockTheWorld tapi aku tak follow. kau nak balekk sesame dgn aku tapi aku taknak. sume benda tu , bile engt balekk , aku rase macam :') pastu , tukar jadii :'(
bia aku pendam rase rindu ni. bile aku rindu kau , kat sini laa aku luahkan sbb aku tahu kau tak bace tu yg aku berani tulis. aku taknak lgsung kau tahu yg aku rindu kau. aku nak sorok dari kau. mmg aku taknak kau tahu pown. Hahahahahaha

Sungai Tua ..

such a bored life. about one month , sitting and staring at the moon. then , kkaa - ttiinngg !


HUTAN LIPUR SUNGAI TUA :DD
EXPLORE THE JUNGLE ;))
lalala~ BERJALAN MACAM TAKDE PERASAAN :B
NICE SHOOT :))

melepakkan diri meredah ke sungai yang dahh dekat 5 tahun aku tak pegii ( ibu kate laa ). tak planing , tak packing , just go camtu jew. ==' motif? bosan dok umahh andd dahh lae tak andi sungai laa :DD 

masihh lawa andd terjaga :))

yang tak faham nye , nk masokk area nie kene bayar RM1 / person. motif? aku pown taktahu. nak kate di bersihkan tempat salinsalin kat bawah tu , tak jugak. kotoqq~ disgusting~ eeeww~ 
untung laa dok kat atas tu , kutip duit taktahu motif kau ape , pukol 5ptg blaa macam tu jew kann? pelikk~

sempat lagii :DD kau ade? 

conclusion : balekk jew darii situ. all of my family getting FEVER. about a week. aku jew yg FEVER melampau sampai TWO WEEK. demand sikit :DD