BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

HARIMAU MALAYA ~

yyeeaayy!! malaysia menang!! buat bising satu rumah ni. dahh dapat result , terus keluar bilik , jerit , '' yyeeaayy!! MALAYSIA menang!! '' sumpah! mmg best gyle tgk bola kalini Haha at first , bile GARUDA dahh score satu , aku cool kan diorg cakap , still awal lagii. bole score satu goal. then , lepas , HARIMAU bantai GARUDA bertubi tubi byk kali , dapat score satu. sumpah! di saat ini laa , aku di cekik dan di tolak oleh kak zarra , kak atin plakk baling botol hampir hampir nak kene kat aku. mmg terbaek laa! Haha oke! situation cool balikk~ tetibe '' hhaahh! haahh! haahh! '' aku , kak atin , epa dgn kak zrra pandang mia pelikk jew. benda tak ape utk di jeritkan :)) mia mia , aku yg kau salah kan sbb ajar kau tgk bola ==' aku tak bersalah laa , dahh mmg aku minat , nk buat macam mane kann? hadoiiyaiinyepun~ sumpah! have a great moment wtching OUR HEROES baham GARUDA :DD kak atyn addict gyle dgn KhairulFahmi , yg aku plakk bole addict dgn yg pakai jersi 24 tu laa , yg tggi tggi , putih putih , jalan mendada tu :DD




conclusion : CONGRATS MALAYSIA! MORAL UTK KORANG LAA INDON! TU LAA , JGN NK KIWAKK SANADD PRANGAI TU. MALAYSIA DAHH MAJU WEYHH!

0 comments: