BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

hang out ~

at last , tamat sudahh bahana bio. yerr , aku dahh jawab exam bio , dahh dapat result nye. amat teruk ==' 5.4 / 10. ni laa penybab asyk kutuk miss jew. sampai markah teruk ==' sape suruh miss tu prangai macam s***. Haha ni ctew smlam ( 23 / 11 / 2011 ) , harini baru nak post. almaklum laa , line BB ni macam siputbabihutan sikit. menyirap gyle ~ rase macam nak ketukketuk jew. masih ade yg menjadii cooler , tu yg tk brape nk marah tu :DD


tajuk andd gamba :)) meet my junior , hang out kat sane. even , tak brape nk hangout dgn diorg , tapi , hang out laa jugak. aku dtg lambat sbb ade class. Haha tahu , nk cakap aku baek kann? habiskan class , baru pegii meet diorg. :)) jumpe sape? aiman si junior , naqib si junior , sheme si junior , fifah adik atiqah , aida adik afiq ( ohh , aku luoe nk tnye pasal abg dy ==' ) , ainna kawan awin :)) sume budak scola laa. tande aku tak lupe diorg. rase terharu laa sikit bile naqib memulakan senyuman tu , like macam , '' ohh , dy engt lagii kat aku '' Haha aiman yg tolg bawakkan note yg aku taktahu sape print kann sbnrnye. sheme yg kne marah dgn aku kawkaw sbb dy degil sanadd. pengakuan jujur di sini , bukan aku sombong or whatever sume benda tu , taknak cakap dgn korang ke lepak ke apeape ke , aku just LOADING gile mase ni. yeahh! loading , faham? ayat simple pown , aku takbole cakap dgn btol. bertambah loading bile cakap dgn aiman ==' samesame loading mmg lambat sikit nak ade respon. apehaldaa ~ enough! jumpe sheme si junior mendengar cite yg dy tak brape nak cite. meluah perasaan andd memintak pendapat , maybe! rambut aku di tarik sbb membuat suare yg amat comel dgn dy , kepala di tolak kerana memandang orang yg lalu ( dy kate , aku pandang macam org tu ade buat salah kat aku padahal aku rase aku pandang biase jew ). lepakk-ing depan gym tgk budak BBOY yg tak berape nk bboy laa. niat hatii nak battle dgn diorg , di sebabkan emosi tak stabil pada tika ini , aku membatalkan niat tersebut. aku pown takde laa hebat mane , cukop skadar jumpstyle or techtonic , bole laa sikitsikit :)) ohh yaa , lupe ~ budak yg tarik rambut aku , dy blanje aku SECRET RESIPI :DD batak? mmg laa ~ aku mane penah makan bnde kat situ. taktahu nk  makan ape. senang kate , tidak mengenyangkan. aku mempunyai perut yg amat luas ruang nye :)) entahh cake ape yg di blie , dgn wane kuning kat atas , coklat kat bawah ==' maaf! takdapat habiskan sekali hadap , taksuke makan kek. cepat muakk. Haha tapi , bnde tu , dahh habis masuk perut :)) makan dgn penuh perasaan andd kasih syg. peerrgghh~ gyle laa. Haha :)) ending? diorg jadii sardin sbb balekk waktu puncak , padan! aku selamat turun kat KL sentral jew :DD * naek same train , laen gerabak =='

conclusion ; aku taksuke showoff yg aku ade couple. aku taksuke korang bangkitkan isu tu. aku taksuke bile kene tuduh macammacam. story life aku dgn dia lain. story life saya dgn awak laen. seorang pengarang , dua buah buku tajuk yg berbeza.



0 comments: