BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

aku bukan tombboy ~


aku tertarik gyle nak tgk ctew ni andd aku dahh tgk pown ctew ni :)) kenapa aku tertarik? sbb aku rase , macam kena dgn aku jew ctew ni. bukan sebijik laa , hampir 80% dalam ctew ni , macam life aku. siyez! takcaye? pegii tanye mak aku :D baru intro ctew , dahh gempak habis , ketawa satu hall. aku tak brape nk gelak tyme ni sbb agakk loading dgn persekitaran yg gelap. ( akutakutgelap ;p ) awareness dalam hall tu mesti kena tggi kann? tgk org kiri kanan depan blakang :)) dahh rase agak selesa andd selamat , baru aku feeling tgk ctew ni. layan jgk laa. aku part part yg aku rase di perli dgn ctew ni. haramjadah btol ==' aku paling engt lagii , ayat scha ; '' hot jugak aku ni walaupun tomboy '' Haha so , aku macam terperasan kejap. ( ohh! aku hot :D ) suke gyle part syamsul dokk tolaktolak glasses dy dgn snyum. rase macam nak sepaksepak jew muke dy :D '' perrgghh~ jiwang siot aku. macam awie dalam sembilu '' kate sam :D sumpah! best owhh. best gyle! salute laa. first tyme aku excited tgk ctew melayu ==' great job orang seni. dahh makin maju <3 <3 ending ctew ni pown , laen sikit andd part ending tu yg mmg aku terkena habis laa. ==' lepas keluar hall , masingmasing pakat bahan aku. haramjadah~ 

conclusion : sokong laa filem tempatan. HAHAHAHA

0 comments: