BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

trip to Pulau Pinang

Assalamualaikum :))
Selamat Sejahtera :))
Haha nerd! menyampah! nak termuntah aku :D
26 / 10 / 2011 ..

di kesempatan di beri cuti yg agak tak berapa nak lame.
aku telah mengambil keputusan utk membazirkan mase
bersama family <3
oke! not family , but , nephew , cousin , wan :))
spent 24 hours dgn mereka , bole buat aku gyle.
dan bersama dgn diorg mmg buat aku penat sanadd.
ade jew bnde nk di bahan.
'' tu haa buaya dalam laut! ''
'' mane? ''
'' pejadah buaya kat laut ==' '' 
lawak bodokan?
tapi , best kene kan pakcik dan makcik yg amat open :))


untung laa ade org amekk pic aku :))


dari kiri ; eyla , mien , nonie , cdot , akak?? ( aku baru kenal dy tyme  ni )
destination ; bukit bendara :))


haa~ ni baru suku jew ni , blom sepenuh nye lagii ni :))


teringat betapa kecoh macam nak bergadoh
padahal
nak snap gamba jew pown :))
pic pic yg laen , akan di upload ke dalam fb.
dan akan di edit serta di tapis
mane mane pic yg tak patowt di lihat :))
conclusion ; sakit sangatsangt =='

0 comments: