BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Shahnaz ( Spoon ) & Hasline ~

tidak ketinggalan juga.
wedding anak mak long aku.
sepupu aku jugakk laa.
tapi , ni belah arwah ayah aku.
yg aidil tu belah , ibu. :))
di adakan pada 29 / 10 / 2011.
bertempat di kuala selangor. :))

akibat jalan sesak.
so , sempat laa mereka melelapkan mata :))
* aku suke candid candid ni :))

angah samad buat muke comel.  
* konon~
cool gyle~

haa~ yg ni pown tak cukop forum lg ni.
baru suku jew ni.
* cube membayangkan macam mane rupe gamba bile sume sedara sepupu sume berkumpol?
jahanam~

jaeh , kak has , angah samad & paklan.

pecaye laa , dy mmg ahli kumplan ' sudu ' ( spoon )
ape? takpecaye family aku attend wedding ni.
pegii selongkar balikk pic kat atas tu.
tgk betolbetol , ade pic ibu & awin :))
so , ape laa sangat korang nak banggekan take pic dgn artis?
takpayah nak showoff sangat laa dengan aku.
nak lagii hebatt?
nahh~ tgkk gamba ni~

wedding abg man & kak ija.
dahh lame dahh pic ni.
masihh tak pecaye?
aku dahh jumpe siti tu?
cehh~ selongkar fb aku.
nanti korang jumpe laa :))
bukti terserlah  kat situ.

kepada korang , yg nak showoff dgn aku.
siap tag aku , nak cakap , korang jumpe artis.
takpayah nak menggelabah sangat laa weyhh.
aku dokk danau ni.
memanjang ade shooting kat sini.
artis bersepah , aku skit pown tak overacting macam kau =='

conclusion ; semoga berbahagia. angah samad , jangan lupe reunion spoon nnt :))




0 comments: