BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sebelum~

2338 , 14 / 10 / 11 ( currently listening ; Cinta Terhalang By The Virgin )

aku taktahu kenape tetibe hati aku terdetik nk denagr lagu ni. sedangkan , zaman lagu ni laa , zaman aku jatuh merundum tergelok , terlentang , terkapai kelemasan , mase tu , yg ade hanye family , foster and mylovelybestie , siyah! tetibe aku teringat ape yg aku buat dulu. mmg damn gyle laa. sampai ke satu tahap , aku nekad utk tinggalkan sume orang. yerr , aku dahh tinggalkan sume org dan skrg , life aku much much better than before. greatful gile mase ade yg still dgn aku ( aku dahh janji takkan tinggalkan diorg ni ) , eeven , dahh tak serapat dulu , tapi , masihh sygs , hargai andd hormat aku. trimas kakdeena sbb WARNING akak tu. trimas Puteri sbb still remain dgn aku lg. trimas Sheme sbb bole saba dgn aku. trimas Siyah sbb jage aku sejak kita darjah satu sampai skrg! aku takbole nak repay allthekindness yg korang dahh buat utk aku. ape yg aku mampu , hanye menghargai andd cube utk ade dgn korang setiap mase , susah senang , pahit manis. kenangan dgn korang , pengalaman dgn korang buat aku alive. buat aku hidup dan terus tersenyum. trimas! andai saje akku diberi permintaan , aku hanya perlu 96jam dgn korang. andd kalau boleh , sblom aku pejam mate utk selamenye , aku just mengharapkan , aku dapat hug each of you utk aku lepaskan segalanya. dan dapat aku pegii dgn penuh ketenangan. 

conclusion ; yerr , airmate hampir meniti semase menulis. )):

0 comments: