BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kak Nana & Abg Izhan ~

22 / 10 / 2011 ~


harini , saya attend wedding jiran saya , Kak Nana <3 Abg Izhan :))
Kak Nana ni anak Cik Pah & Pak Ali.
Dia keje kat Bank Negara.
Pelamin dy bunga hidup bhaii~
Makanan sume orang kaya punye style~
Ibarat makan kat hotel~
Ppeerrgghh~
Sweetgilatengokdiorang~
nak je aku sepaksepak diorg (:


kann? kann? sweetgilakan?
macam nak sepaksepak jew kann?
kalau bole , nk hantuk kepala diorg tu :D


yeayy! barang hantaran~
aku tertarik dgn cupcake ni.
ikuthati mmg nak amekk satu , bawak lari ((:
tapi , tak berkesempatan )):


pic ni , tyme diorg bertunang.
mulemule aku engt , painting~
rupenye , bukan. tertipu aku. haha
simple but nice.
i like~


sampai part gambar kelima.
aku dahh malas nak edit. haha
ni sebelah perempuan <3 <3


ni pulakk yg sebelah lelaki.
simple kann?
aku suke part Al - Quran tu.
malang nye , aku takdapat shoot yg baek.
sebab brader moto biru mengganggu ketenteram aku. =='



jangan coment pape pasal aku!
coment background only , oke?
lawa! menarik! hebat! cool~
double T! :D


adik aku andd anak jiran aku.
anak amai dgn anak cik eyla.
awin dan alia.
Haha. cover cun jew weyhh~ :B



Haha. muke Cik Miza rockz!
Haha. muke ibu macam paklang!
Haha. muke Cik Eyla tak bersalah.
* candid~

conclusion ; aku sebenar nye , jenis yg malas nk overacting dgn wedding ni sume. tapi , wedding kalini , buat aku tertarik utk jadii penyebokk tangkap pic bagai Haha paling suke pic nomb 2. cool~ pengantin pandang tepat kat aku. fotographer berbayar pown di edah kann!~ bangge gyle~ Haha 

* ibu tanye , aku kawen nt nak buat macam mane?
aku jawab ; nak lalu bawah pedang. di iringi dgn tembakan meriam. berhiaskan senapang andd pistol. baru rawkz! Haha malang sape yg nak aku ((:

0 comments: