BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

CAP teambuilding.

20 / 11 / 2011 , 0700 - 1730. Meeting room 301 , KLCC.


act , niat nye dtg nakk buat part time , tapi , disebabkan orang telah mencukupi , aku berserta sahabat handai di hantar ke satu training ( salahkan KLMU sbb tk bg infomation bebetol. ) so , masok masok jew , dgn muke bluurrr~ dicampur dgn cool. bebudakk tu sume join adventure laa dgn department catering , kiosk , setup sume tu laa. training yg amat bodo dan menyakitkan hati Haha semmgnye , aku takminat bndebnde bodo macam ni , tapi , takpe laa. from this training , perangai sebenar aku di kantoi kann oleh SIR AZHAR ( conduct training ni ). bukan maen suke lg , diorg membahan aku lepas tahu sume bnde tu. shiakk prangaii masingmasing~ bytheway , mmg had fun gyle. andd disebabkan sorang mamat ni , membuat aku teringat kat pitti Haha muke diorg bapakk same gyle ;p sistersister yg work dekat situ , sporting habis. chefchef yg masak , selambe gyle. waiterwaiter yg smart ((: Haha takpe , lepas ni , if ade event kat sane , insyaAllah , aku pegii ;)) dpt tambah duet poket <3 yerr , mate aku mmg sntiase ade RM , kau ade masalah ke? 

conclusion ; surprise gyle bile si AWA tetibe bangun dokk sebelahh aku. dahh laa , same same biru ==' 

tgh planing laa ni =='

candid =='

peace! ;))
abaikan pakaian aku yg penuh protocol tu =='

nasibb SIR AZHAR tu tggi , kalau takk , mmg tak nmpk laa ;))
act , AWA nakk dokk sblahh aku , tapi , dy segan , terus dy berdiri. kesian~ 
yg baju coklat tu laa AWA :))
KECOH~

0 comments: