BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Shahnaz ( Spoon ) & Hasline ~

tidak ketinggalan juga.
wedding anak mak long aku.
sepupu aku jugakk laa.
tapi , ni belah arwah ayah aku.
yg aidil tu belah , ibu. :))
di adakan pada 29 / 10 / 2011.
bertempat di kuala selangor. :))

akibat jalan sesak.
so , sempat laa mereka melelapkan mata :))
* aku suke candid candid ni :))

angah samad buat muke comel.  
* konon~
cool gyle~

haa~ yg ni pown tak cukop forum lg ni.
baru suku jew ni.
* cube membayangkan macam mane rupe gamba bile sume sedara sepupu sume berkumpol?
jahanam~

jaeh , kak has , angah samad & paklan.

pecaye laa , dy mmg ahli kumplan ' sudu ' ( spoon )
ape? takpecaye family aku attend wedding ni.
pegii selongkar balikk pic kat atas tu.
tgk betolbetol , ade pic ibu & awin :))
so , ape laa sangat korang nak banggekan take pic dgn artis?
takpayah nak showoff sangat laa dengan aku.
nak lagii hebatt?
nahh~ tgkk gamba ni~

wedding abg man & kak ija.
dahh lame dahh pic ni.
masihh tak pecaye?
aku dahh jumpe siti tu?
cehh~ selongkar fb aku.
nanti korang jumpe laa :))
bukti terserlah  kat situ.

kepada korang , yg nak showoff dgn aku.
siap tag aku , nak cakap , korang jumpe artis.
takpayah nak menggelabah sangat laa weyhh.
aku dokk danau ni.
memanjang ade shooting kat sini.
artis bersepah , aku skit pown tak overacting macam kau =='

conclusion ; semoga berbahagia. angah samad , jangan lupe reunion spoon nnt :))




Aidil & Kak Yana~

baru saje lepas memberi bantuan di satu majlis perkahwinan :))
rumah cdot laa , abg dia nakk kawen. diorang sepupu aku.
starting balikk dari Penang.
aku mule mem-bz-kan diri berulang alikk ke rumah diorang utk membantu ape ape yg patot di bantu.
tahu , nak cakap aku baek dan rajin kann? trimas :))
jumaat yg lepas ( 28 / 10 / 2011 ) , diorang dahh di nikah kann.
so , ade laa sesi malam berinai :))

INI BARU SIKIT :))
* atas pelamin tu , makbapak pengantin lelaki.
diorg pown nak merasa jugakk :))

ke esokkan harinya , kenduri di rumah perempuan :))
org org penting di tinggalkan di rumahh utk mengemas dan membuat ape ape yg patowt :))

KEEP IT UP~ :))

MENCARI PENUTUP GULA YG HILANG :))

ANTARA DUA ORG PENTING :))

SETELAH PENAT BEKERJA :))


the best part , malam tu ade joget lambak weyhh :))
* pic tyme joget lambak ade kat cdot. lupe nakk amekk =='
lepas dari joget lambak ni , aku keluar melepak dgn emi , cdot andd kak ct.
not melepak laa , lebihh kepada , makan sbb makanan sume habis :))

AIDIL ( BOB / AMIR ) & KAK YANA <3

dan pada 30 / 11 / 2011
kenduri di sebelah lelaki pulakk :))
even , aku agakk tak berapa nk btol.
aku masih mampu melakukan segala tugas.
ibu sempat masok pertandingan karoke :))
pengantin siap ajak kitorg poco poco :))
sempoii~ :D
lepas dahh siap kemas sume bnde.
malam tu , aku keluar lepakk dgn cdot , kakct andd fatin :))
'' jgn laa pggey aku fatin , pggey aku abg '' :B

kini , aku berada di hostel :))
study and get ready for midterm exam esokk :((
awal awal lagii dahh exam chemist =='
senakk kepala otak aku ni.

conclusion ; takpayah nak berdendam bagai dgn aku. aku malas nak amekk port pasal dendam kau tu. tak silap aku , SYAITAN je yg suke dendamdendam ni. so , behave yourself. jgn same tarafkan diri anda dgn SYAITAN , oke? Haha




trip to Pulau Pinang

Assalamualaikum :))
Selamat Sejahtera :))
Haha nerd! menyampah! nak termuntah aku :D
26 / 10 / 2011 ..

di kesempatan di beri cuti yg agak tak berapa nak lame.
aku telah mengambil keputusan utk membazirkan mase
bersama family <3
oke! not family , but , nephew , cousin , wan :))
spent 24 hours dgn mereka , bole buat aku gyle.
dan bersama dgn diorg mmg buat aku penat sanadd.
ade jew bnde nk di bahan.
'' tu haa buaya dalam laut! ''
'' mane? ''
'' pejadah buaya kat laut ==' '' 
lawak bodokan?
tapi , best kene kan pakcik dan makcik yg amat open :))


untung laa ade org amekk pic aku :))


dari kiri ; eyla , mien , nonie , cdot , akak?? ( aku baru kenal dy tyme  ni )
destination ; bukit bendara :))


haa~ ni baru suku jew ni , blom sepenuh nye lagii ni :))


teringat betapa kecoh macam nak bergadoh
padahal
nak snap gamba jew pown :))
pic pic yg laen , akan di upload ke dalam fb.
dan akan di edit serta di tapis
mane mane pic yg tak patowt di lihat :))
conclusion ; sakit sangatsangt =='

Kak Nana & Abg Izhan ~

22 / 10 / 2011 ~


harini , saya attend wedding jiran saya , Kak Nana <3 Abg Izhan :))
Kak Nana ni anak Cik Pah & Pak Ali.
Dia keje kat Bank Negara.
Pelamin dy bunga hidup bhaii~
Makanan sume orang kaya punye style~
Ibarat makan kat hotel~
Ppeerrgghh~
Sweetgilatengokdiorang~
nak je aku sepaksepak diorg (:


kann? kann? sweetgilakan?
macam nak sepaksepak jew kann?
kalau bole , nk hantuk kepala diorg tu :D


yeayy! barang hantaran~
aku tertarik dgn cupcake ni.
ikuthati mmg nak amekk satu , bawak lari ((:
tapi , tak berkesempatan )):


pic ni , tyme diorg bertunang.
mulemule aku engt , painting~
rupenye , bukan. tertipu aku. haha
simple but nice.
i like~


sampai part gambar kelima.
aku dahh malas nak edit. haha
ni sebelah perempuan <3 <3


ni pulakk yg sebelah lelaki.
simple kann?
aku suke part Al - Quran tu.
malang nye , aku takdapat shoot yg baek.
sebab brader moto biru mengganggu ketenteram aku. =='



jangan coment pape pasal aku!
coment background only , oke?
lawa! menarik! hebat! cool~
double T! :D


adik aku andd anak jiran aku.
anak amai dgn anak cik eyla.
awin dan alia.
Haha. cover cun jew weyhh~ :B



Haha. muke Cik Miza rockz!
Haha. muke ibu macam paklang!
Haha. muke Cik Eyla tak bersalah.
* candid~

conclusion ; aku sebenar nye , jenis yg malas nk overacting dgn wedding ni sume. tapi , wedding kalini , buat aku tertarik utk jadii penyebokk tangkap pic bagai Haha paling suke pic nomb 2. cool~ pengantin pandang tepat kat aku. fotographer berbayar pown di edah kann!~ bangge gyle~ Haha 

* ibu tanye , aku kawen nt nak buat macam mane?
aku jawab ; nak lalu bawah pedang. di iringi dgn tembakan meriam. berhiaskan senapang andd pistol. baru rawkz! Haha malang sape yg nak aku ((:

CAP teambuilding.

20 / 11 / 2011 , 0700 - 1730. Meeting room 301 , KLCC.


act , niat nye dtg nakk buat part time , tapi , disebabkan orang telah mencukupi , aku berserta sahabat handai di hantar ke satu training ( salahkan KLMU sbb tk bg infomation bebetol. ) so , masok masok jew , dgn muke bluurrr~ dicampur dgn cool. bebudakk tu sume join adventure laa dgn department catering , kiosk , setup sume tu laa. training yg amat bodo dan menyakitkan hati Haha semmgnye , aku takminat bndebnde bodo macam ni , tapi , takpe laa. from this training , perangai sebenar aku di kantoi kann oleh SIR AZHAR ( conduct training ni ). bukan maen suke lg , diorg membahan aku lepas tahu sume bnde tu. shiakk prangaii masingmasing~ bytheway , mmg had fun gyle. andd disebabkan sorang mamat ni , membuat aku teringat kat pitti Haha muke diorg bapakk same gyle ;p sistersister yg work dekat situ , sporting habis. chefchef yg masak , selambe gyle. waiterwaiter yg smart ((: Haha takpe , lepas ni , if ade event kat sane , insyaAllah , aku pegii ;)) dpt tambah duet poket <3 yerr , mate aku mmg sntiase ade RM , kau ade masalah ke? 

conclusion ; surprise gyle bile si AWA tetibe bangun dokk sebelahh aku. dahh laa , same same biru ==' 

tgh planing laa ni =='

candid =='

peace! ;))
abaikan pakaian aku yg penuh protocol tu =='

nasibb SIR AZHAR tu tggi , kalau takk , mmg tak nmpk laa ;))
act , AWA nakk dokk sblahh aku , tapi , dy segan , terus dy berdiri. kesian~ 
yg baju coklat tu laa AWA :))
KECOH~

sebelum~

2338 , 14 / 10 / 11 ( currently listening ; Cinta Terhalang By The Virgin )

aku taktahu kenape tetibe hati aku terdetik nk denagr lagu ni. sedangkan , zaman lagu ni laa , zaman aku jatuh merundum tergelok , terlentang , terkapai kelemasan , mase tu , yg ade hanye family , foster and mylovelybestie , siyah! tetibe aku teringat ape yg aku buat dulu. mmg damn gyle laa. sampai ke satu tahap , aku nekad utk tinggalkan sume orang. yerr , aku dahh tinggalkan sume org dan skrg , life aku much much better than before. greatful gile mase ade yg still dgn aku ( aku dahh janji takkan tinggalkan diorg ni ) , eeven , dahh tak serapat dulu , tapi , masihh sygs , hargai andd hormat aku. trimas kakdeena sbb WARNING akak tu. trimas Puteri sbb still remain dgn aku lg. trimas Sheme sbb bole saba dgn aku. trimas Siyah sbb jage aku sejak kita darjah satu sampai skrg! aku takbole nak repay allthekindness yg korang dahh buat utk aku. ape yg aku mampu , hanye menghargai andd cube utk ade dgn korang setiap mase , susah senang , pahit manis. kenangan dgn korang , pengalaman dgn korang buat aku alive. buat aku hidup dan terus tersenyum. trimas! andai saje akku diberi permintaan , aku hanya perlu 96jam dgn korang. andd kalau boleh , sblom aku pejam mate utk selamenye , aku just mengharapkan , aku dapat hug each of you utk aku lepaskan segalanya. dan dapat aku pegii dgn penuh ketenangan. 

conclusion ; yerr , airmate hampir meniti semase menulis. )):