BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Stilovemylife?

statement yg agakk poyo andd sume org akan fcuk off bile aku keluarkan , but , who cares? Haha oke! act , aku sedang berjinak jinak melayan movie melayu. aku bukan nakk blagakk or ape laa kann? tapi , siyez! kengkadang , aku ni tak berapa nak faham tgk cite melayu. tak caye? pegii tanye , sape yg penahh tgk wayang dgn aku , agakk aku fedup , tak faham tgk cite tu , aku tidur jew Haha so , cerita yg menarik minat sikit ( sweetheart suruh tgk ) , Semerah Cinta Stilletto.

korang akan cakap aku LAME. kesah? sukehatii laa~ aku tgk pon , bukan fham. ape tu ' Stilleto '? andd ape kaitan dgn sume dalam cite tu? kasut? hilang? cinderella? apakah? but , ape yg aku dapat bout cerita ni , org kaya nakk dokk kat tempat org miskin andd org miskin nak dokk kat tempat org kaya. oke! stop! 1 moral , BERSYUKOR LAA DGN APE YANG DI BERI. else , kengkadang PENGORBANAN bole mencapai kejayaan , tapi , pengorbanan jgk menghancurkan. so , depend to ourself laa sume tu. ade otak? luu pikir laa sendiri~ Haha

0 comments: