BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

salah~

pepagi lagii dahh bangun , hantar adik aku pegii scola. pegii blie sarapan utk ibu sy <3 pastu , sambung tidur balekk Haha around 9 , bangun sesiap nakk balekk hostel ;(( hujan sepanjang perjalanan , sampai ade aunty tu tergolek sebab lantai licin. kecian! terus menuju ke campus , masokk kelas , buat bising andd dgr lecture mbebel. ( awk , fham? sbnrnye , sy pown x fham ape yg sy ckp... ) i meet my mista hez. had a little chat with him. he from negeria. ;D then , bergerak ke hostel sambil texting. berserta perasaan yg macam nak give up , bile lecture intro a bit pasal MLT. tapi , takpe laa , aku try the best laa sbb future kann?  masuk umahh , bukak lappy , BUATHAL dgn sweetheart. yerr , mmg salahh aku. yerr , aku tahu , aku tak sebaek yg dy sangke kann. aku dahh ckp byk kali ,, tapi, dy yg tk pecye ;(( pastu , macam biase laa , aku kalau moody , tidur jew laa keje. nakk lupe sume bnde tu kejapp dari bercelaru dlm kepala otak ni. dan mase aku tulis entry ni pown , still bercelaru andd rase bersalah gyle kat dy. sambil stdy A&P yg ade Quiz ecowkk. mmg mduge laa. aku kene control masalah , bukan masalah control aku. ==' tapi , yg terbaekk nye , GAS punye HAL. satu rumahh jadii gyle Haha senior aku bole tahan mereng jgk owhh. cube bayangkan , kalau sume org dlm umahh ni , gather same same , mmg pecahh umahh ni Hahahahaha ade jugakk gelakk tawa yg terjadii. '' konyahh lebihh sikitt! '' ;))

conclusion ; orang main main jew laa.


0 comments: