BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

precious~

dedicated too my sweetheart ;

awak , awak , saya tahu awak tak  nak bukak benda ni. but , who cares? if saya pakse , awak bukak jugak laa kann? Haha oke! special entry utk awak. takpayah nak bangge sanadd ekk? thanks ekk sbb sudi kua , mbuang mase dgn sy. bergerak tanpa arah tuju. pegii ke tempat yg mengarut tapi tak melakukan benda yg mengarut Haha thanks sbb pegangan yang buat saya rase macam rejuvenate. rase macam even saya jatuh pown , awak will always by my side andd hold me tight ( hope so. ) thanks for that gift. taktahu nak pakai tyme bile sbb terlalu ladiessss. tggu laa , satu hari nnt , bile sy pakay , saya tag awak Haha oke! taklawaklahweh! thanks sbb bagii saya tarik pipi awak yg elastic tu. best sanadd. rase macam tarikk telinge airiel. ( kaitan pipi dgn telinge? ) andd thanks for this day , saya engt hari ni , hanya sekadar hari Malaysia. tak tahu plakk , today is MY DAY <3 as you know , sy frust sgt sbb ape yg d plan tk mjadikan? but , sume tu elank macam tu jew. bile awak ajak pegii pertak <3 <3 ( lpas ni , sy rindu awak , sy lepakk pertak laa ) Haha sy suke tgk mate awak <3 suke bile awak jujo dgn sy. even , sy sbnrnye , tk brape nak nmpk gamba yg awak tunjok kan , tapi , takpe. sy suke awak jujo macam tu. <3 bile fone awak bunyi , terus show kat sy sape yg text kann? Haha you're SWEET in my HEART!

conclusion ; if a hug represented how much i loved you. i would hold you in  my arms forever.

0 comments: