BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Mini Konvoi~

janji pagii dalam pukol8 camtu , tapi , memandangkan tetamu terlalu awal teah dtg ke rumah. so , aku terpaksa merelakan pemergian mereka , oke! biarkan diorg start men-konvoi-kan diri. at first , bile dahh lambadd tu , rase macam malas laa nakk pegii. but , bile pikir balekk. maybe mase ni jew bole meet up bagai. pasni , masing masing bz. dahh macam susah nakk gather macam ni. even , tak ramai , tapi , best gyle~ aku just sempat join diorang pegii beberapa umahh jew. rumahh , Asmah , Cikgu Azrina , Iqbal andd Fatin. takpe laa , maybe bukan rezeki aku nakk join dari awal. 4buah rumahh pon dahh senakk weyhh perut ni~ ;D

mase ni kat umahh paie. :))
this is atin house. <3
thankz babe for the memories! dahh bertahun kowt itew takk meet each other , aku engt korang dahh lupe kat aku Haha siyezly! korang jew yg pggey aku , MAMIN. aku pown tak tahu apahal korang pggey camtu. daripada darjahh satu - darjahh enam , kite dokk same class. aku laa yg paling banyak buat hal dgn korang. )); tapi , korang still remain be my friends. thanks a lot kawan. aku hargai sangat. bile dahh naik sekolah menengah , masing masing dahh macam buat haluan sendiri. sampai laa habis sekolahh , korang setup group utk batch kite. at first , korang buat reunion , aku takdapat join sbb ape entahh. aku pown tak berapa nakk engt. andd bile dapat peluang gather camni , aku men-free-kan diri utk join korang. bile tgk muke korang , teringat zaman bebudakk dulu , zaman gadohh gadohh , zaman kacau mengacau. ;)) act , aku tak sangke pown bole meet up korang lagii. after berkurun tak jumpe sume tu kann? btw , onceagain , thanks kawan utk memory ni. pasni , kalau ade gath lagii , roger roger laa aku. <3


di rumahh admin (Asmah )

0 comments: