BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dah tiba masa nya~

harini , aku biarkan dy pergi , hidup seperti sebelum aku muncul kedalam hidup dia. harini , aku lepaskan agar dia mendapat kebebasan sepenuhnya. harini , aku biarkan dia buat apa jew yg dia nak buat. sebab aku taknak dia rasa , aku control life dia. aku taknak dia rasa di kongkong. harini , aku pasrah dgn apa yg bakal jadii utk hari seterusnya. harini , aku pasrah kalau dia bukan milik aku. harini , aku kuatkan diri. merelakan dia pergii. aku hanya mampu menanti , bersabar dan menunggung akan detikk pulang nya dia kepada ku semula. saat ini , bermula nya , hidup ku tanpa diri nya dan ternyata amat sukar utk aku lalui. masa seakan bergerak perlahan. hanya tiupan bayu yang menyapa diri , menyampaikan pesan ku kepada diri mu. maaf kan aku , andai harini melukakan hati mu. maafkan aku , andai aku membiarkan airmata mu mengalir kerana diri ku. maafkan aku kerana memungkiri janji dan membuat kau bersedih. maafkan aku wahai sayangs. aku tidak sempurna seperti yang kau inginkan , tapi kau , YANG SEMPURNAKAN AKU. kau adalah CHENTA TERAKHIR aku.


conclusion ; semoga awak happy dgn kebebasan yang saya bagi kat awak ni. saya nak tgk awak happy bukan sedihh. YOU'RE SWEET IN MY HEART sygs <3


salah~

pepagi lagii dahh bangun , hantar adik aku pegii scola. pegii blie sarapan utk ibu sy <3 pastu , sambung tidur balekk Haha around 9 , bangun sesiap nakk balekk hostel ;(( hujan sepanjang perjalanan , sampai ade aunty tu tergolek sebab lantai licin. kecian! terus menuju ke campus , masokk kelas , buat bising andd dgr lecture mbebel. ( awk , fham? sbnrnye , sy pown x fham ape yg sy ckp... ) i meet my mista hez. had a little chat with him. he from negeria. ;D then , bergerak ke hostel sambil texting. berserta perasaan yg macam nak give up , bile lecture intro a bit pasal MLT. tapi , takpe laa , aku try the best laa sbb future kann?  masuk umahh , bukak lappy , BUATHAL dgn sweetheart. yerr , mmg salahh aku. yerr , aku tahu , aku tak sebaek yg dy sangke kann. aku dahh ckp byk kali ,, tapi, dy yg tk pecye ;(( pastu , macam biase laa , aku kalau moody , tidur jew laa keje. nakk lupe sume bnde tu kejapp dari bercelaru dlm kepala otak ni. dan mase aku tulis entry ni pown , still bercelaru andd rase bersalah gyle kat dy. sambil stdy A&P yg ade Quiz ecowkk. mmg mduge laa. aku kene control masalah , bukan masalah control aku. ==' tapi , yg terbaekk nye , GAS punye HAL. satu rumahh jadii gyle Haha senior aku bole tahan mereng jgk owhh. cube bayangkan , kalau sume org dlm umahh ni , gather same same , mmg pecahh umahh ni Hahahahaha ade jugakk gelakk tawa yg terjadii. '' konyahh lebihh sikitt! '' ;))

conclusion ; orang main main jew laa.


precious~

dedicated too my sweetheart ;

awak , awak , saya tahu awak tak  nak bukak benda ni. but , who cares? if saya pakse , awak bukak jugak laa kann? Haha oke! special entry utk awak. takpayah nak bangge sanadd ekk? thanks ekk sbb sudi kua , mbuang mase dgn sy. bergerak tanpa arah tuju. pegii ke tempat yg mengarut tapi tak melakukan benda yg mengarut Haha thanks sbb pegangan yang buat saya rase macam rejuvenate. rase macam even saya jatuh pown , awak will always by my side andd hold me tight ( hope so. ) thanks for that gift. taktahu nak pakai tyme bile sbb terlalu ladiessss. tggu laa , satu hari nnt , bile sy pakay , saya tag awak Haha oke! taklawaklahweh! thanks sbb bagii saya tarik pipi awak yg elastic tu. best sanadd. rase macam tarikk telinge airiel. ( kaitan pipi dgn telinge? ) andd thanks for this day , saya engt hari ni , hanya sekadar hari Malaysia. tak tahu plakk , today is MY DAY <3 as you know , sy frust sgt sbb ape yg d plan tk mjadikan? but , sume tu elank macam tu jew. bile awak ajak pegii pertak <3 <3 ( lpas ni , sy rindu awak , sy lepakk pertak laa ) Haha sy suke tgk mate awak <3 suke bile awak jujo dgn sy. even , sy sbnrnye , tk brape nak nmpk gamba yg awak tunjok kan , tapi , takpe. sy suke awak jujo macam tu. <3 bile fone awak bunyi , terus show kat sy sape yg text kann? Haha you're SWEET in my HEART!

conclusion ; if a hug represented how much i loved you. i would hold you in  my arms forever.

Temple Grandin?

aku baru lepas layan cite ni petang tadii. cite ni buat aku khayal andd lupe sume benda , aku punye focus tgk cite ni , mmg 100%! tengok macam boring kan tajuk dy , tapi , aku suke! base on true story. ajar aku utk always think outside the box andd berani utk masuk segala '' pintu '' yg ade di depan mate. usaha sehabis boleh andd takpayah dokk kisah ape org kate. 

autsim make someone different andd special. bukan OKU or what. oke! read this for more info ,http://en.wikipedia.org/wiki/Autism , www.ncbi.nlm.nih.gov , http://www.autismmalaysia.com/ . wierd? act , lepas aku tgk cerita ni , aku terus discover bout AUTISM. even , cerita ni sebenar nye , mengisahkan dua benda , AUTISM andd LEMBU. Lembu berjalan dalam kumpulan andd bergerak dalam bulatan. Lembu juga binatang pemangsa. andd others , hug make someone feel comfortable andd relax. so , stay cool andd take breath. tengok cite ni! Haha ade ulangan , mmg aku akan tgk. aku addict dgn care dy working hard utk siapkan report andd experiment. <3 sume aku nak cerita , tak best laa kann? why dont , korang pegii tgk sendiri? ;D

Stilovemylife?

statement yg agakk poyo andd sume org akan fcuk off bile aku keluarkan , but , who cares? Haha oke! act , aku sedang berjinak jinak melayan movie melayu. aku bukan nakk blagakk or ape laa kann? tapi , siyez! kengkadang , aku ni tak berapa nak faham tgk cite melayu. tak caye? pegii tanye , sape yg penahh tgk wayang dgn aku , agakk aku fedup , tak faham tgk cite tu , aku tidur jew Haha so , cerita yg menarik minat sikit ( sweetheart suruh tgk ) , Semerah Cinta Stilletto.

korang akan cakap aku LAME. kesah? sukehatii laa~ aku tgk pon , bukan fham. ape tu ' Stilleto '? andd ape kaitan dgn sume dalam cite tu? kasut? hilang? cinderella? apakah? but , ape yg aku dapat bout cerita ni , org kaya nakk dokk kat tempat org miskin andd org miskin nak dokk kat tempat org kaya. oke! stop! 1 moral , BERSYUKOR LAA DGN APE YANG DI BERI. else , kengkadang PENGORBANAN bole mencapai kejayaan , tapi , pengorbanan jgk menghancurkan. so , depend to ourself laa sume tu. ade otak? luu pikir laa sendiri~ Haha

Mini Konvoi~

janji pagii dalam pukol8 camtu , tapi , memandangkan tetamu terlalu awal teah dtg ke rumah. so , aku terpaksa merelakan pemergian mereka , oke! biarkan diorg start men-konvoi-kan diri. at first , bile dahh lambadd tu , rase macam malas laa nakk pegii. but , bile pikir balekk. maybe mase ni jew bole meet up bagai. pasni , masing masing bz. dahh macam susah nakk gather macam ni. even , tak ramai , tapi , best gyle~ aku just sempat join diorang pegii beberapa umahh jew. rumahh , Asmah , Cikgu Azrina , Iqbal andd Fatin. takpe laa , maybe bukan rezeki aku nakk join dari awal. 4buah rumahh pon dahh senakk weyhh perut ni~ ;D

mase ni kat umahh paie. :))
this is atin house. <3
thankz babe for the memories! dahh bertahun kowt itew takk meet each other , aku engt korang dahh lupe kat aku Haha siyezly! korang jew yg pggey aku , MAMIN. aku pown tak tahu apahal korang pggey camtu. daripada darjahh satu - darjahh enam , kite dokk same class. aku laa yg paling banyak buat hal dgn korang. )); tapi , korang still remain be my friends. thanks a lot kawan. aku hargai sangat. bile dahh naik sekolah menengah , masing masing dahh macam buat haluan sendiri. sampai laa habis sekolahh , korang setup group utk batch kite. at first , korang buat reunion , aku takdapat join sbb ape entahh. aku pown tak berapa nakk engt. andd bile dapat peluang gather camni , aku men-free-kan diri utk join korang. bile tgk muke korang , teringat zaman bebudakk dulu , zaman gadohh gadohh , zaman kacau mengacau. ;)) act , aku tak sangke pown bole meet up korang lagii. after berkurun tak jumpe sume tu kann? btw , onceagain , thanks kawan utk memory ni. pasni , kalau ade gath lagii , roger roger laa aku. <3


di rumahh admin (Asmah )