BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

V I C T O R Y ~ next?

2 hari tanpe henti aku maen game StrongholdCrusader ( jiwe kacau , tu yg layan game ). The Victory is mine. All mission has been done.


takde laa payah mane. apahal dulu aku maen macam susah gyle nak menang? ==' oke! even aku tahu cheat utk senang senang menang , aku tak gune pown. ape barang pakai cheat , tak remaja laa weyhh Haha oke! takde kaitan , tahu =='


di sebabkan , aku dahh habis maen game tu , membuat nafsu aku nak maen game lagi makin membuakk. next is ; Comand and Conquer ; Yuri's Revenge.

L.A.M.E! Haha LIC? kau tak suke , pegii panjat pokok nenas. aku sikit tak heran. botak , ade janggut , kepala wayar wayar adalah Yuri. Cooperate with Red Alert at first. But , dekatt dekatt nak ending , tak jadi nak ending sbb makhluk ni , betrayed all their allies. futher more , uncle Yuri ni , ade ilmu psychic. control mind org laen , bace pkir org. peerrgghhh~ kalau aku jadi dy , mmg aku bunuh diri laa weyhh. tak semakk kew kepalahotak dokk bace mind org laen =='


Fake! Albert Einstien laa konon nye prof tu , puuii~ tak seswai lgsg. dahh laa menglabah jew. tembakk tahu laa ==' but , aku suke character TANYA a.k.a pompuan tu laa. perrgghh~ dy mmg sharpshooter waa ckap luu. bile dy di promote sampai bintang tiga , lagi smart. just point laser , pastu MIG 3 bijik , dtg bommbb!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


awekz comel , muke siyez , konon aku nak dgr cakap kau laa? choii~ blaa laa luu. dahh kene khianat , baru nak buat pendamai , balekk laa kau. oke! korang bole jumpe dy , bile korang choose utk jadi Red Alert. pompuan ni laa yg akan bagi hint andd tips kat korang. aku suke dgr dy ckap owhh. best! orang Russia cakap English. Hahahahhaha


aku tak tahu , ape niat aku screenshot tyme Yuri lunch pejadah name nye entahh kat base a.k.a HQ aku. tak pasal jahanam sume benda. kureng aja~ fyi , difficulty is ; HARD. if setakat easy , adikk dahh lenjan sampai habis dahh ==' memandangkan , game ni takde cheat. so , aku kena maen dgn penuh kejujuran. ape , engt hidup jew kene jujur? maen game pown kene jujur laa.Hahahahahaha


0 comments: