BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Stronghold Crusader.


dulu mase aku bawah umur , aku penahh maen game ni. then , senyap kejapp , sbb dahh jadi Lord. Haha now , tetibe macam teringin nak start playing this game. mmg ni game lame , tapi , sumpah! best bg aku laa. strategy kene smart owhh. then , kene perang perang andd bunoh Lord enemy. then , tawan kawasan diorang. dahh mcam penjajah. Haha

kita bakorr jew. Haha even bnde ni , NOT MY SCREEN SHOT ( LIC? ). but , strategy aku , lebihh kurang macam ni laa. bayangkan , betapa kepuasan tu dapat di rasai , bila berjaya destroy fortress enemy. pastu , segala makanan , senjata andd civilian jadi hakk kita. Hahahahahahaha

smart! mmg zaman skrg tak macam ni , zaman skrg sume pakay nuclear , m16 , revolve , silencer , ak-14 or else bazooka macam game RED ALERT or COMAND & CONQUER ( oke! game ni pown aku layan jgk ) tp , perang zaman moden , takde bahbi terbang ( dalam pic tu , lembu. bahbi takde pown ) , diorg takde askar naek kuda , swordman yg slow poke Haha oke! iheartStrongholdCrusader!

0 comments: