BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Raya?

semua org dahh ada mood raya. radio dah berlambak lagu raya. kat tv dah mula merangkak rangkak masuk ctew pasal raya. iklan raya dahh  sane sini. promosi raya jgn d ckp laa. org ramai dahh berserabut shopping bagai. aku? hampehh~ takde pape yg menarik pown ==' slow poke gile. takde semangat , tibetibe down. org laen beriye nak shopping bgai , aku sekadar peneman diorg bershopping Haha taklawaklahweh! buat mase skrg , dahh 3 org aku teman kann. aku cube jgk mencari , kowt kowt ade yg aku minat , tapi , entah laa. sume same jew aku tgk , takde yg pelikk pown. for sure , levi's mesti ade tahun ni andd some adidas stuff. oke! duet aku hanye cukop utk blie benda tu jew , jgn mntk aku bliekan pape utk korang. andd more , aku menanti kepulangan  Upin a.k.a Siyah utk bershopping dgn dy , if berkesempatan laa Haha taklawaklahweh! 

kuah rojak utk budak rojak tak buat lagi. dahh jnjy nak bg kat dy ==' datangkan mood rajin , plz! kek coklat dahh bertimbun org tempah , barang hampehh~ satu pown tak blie lagi ==' 
no mood! no mood! no mood! kalau Dia ade kat sini kan best , boleh sakat Dia , ajak Dia merayap kew kann? Last , Siyah , sila pulang cepat! aku kat sini tak rindu langsung kat kau! ;((


KakDeena , org '' mmg '' langsung tak need akk skrg ==' but , siyez! i <3 this pic too. you look tall Hahahahahahahaha taklawaklahweh! ;p



0 comments: