BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Penat La Ku Nanti.

surat PLKN ; done!

tarikh lapor diri ; 11 Sept 2011.

macam harem~ tiga bulan weyhh? dahh kire satu sem. perghh~ mmg malas laa aku pegii. siyahh , kite tanggoh ekk? buatpe pegii kann? buang mase jew. mmg laa peluang tak sume org dapat kann? tapi , kalau dahh 5tahun aku stay kat Kuala Kubu Bharu. hutan kkb sume aku dahh terokai , sume aku dahh masukk. PLKN? KEM GEO KOSMO , oke! name depan dahh sedapp , best gyle~ macam jaoh kann tempatnye. padahal? meyhh aku continue name tempat tu , KEM PLKN GEO KOSMO , KUALA KUBU BHARU. stop! what? again? kalau pegii , 6 tahun , aku masihh di hutan yang same. tidakk laa weyhh. untung laa kau siyahh , dapat jugakk lua dari KKB kann? aku hampehh~ dahh , buang mase aku pikir pasal benda ni , keputusan muktamad , TANGGOH! Haha tggu lagi 3 tahun , baru aku pegii ekk PLKN? tu pown kalau kau wujud lagi laa Haha dahh , aku ngantok ni. semalam tidur pukol 4 : 00 a.m. pukol 8 : 00 a.m dahh bangun sbb ade hal sikit. done! cukop sampai situ. ape jadii lepas tu , malas nak taip. ( malas pown ade org sygs

0 comments: