BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

moral of the game~

dua post pasal game , is enough for this moment. aku bukan nak promote game , diorang tak bayar aku pape pown. so , just wasting my tyme jew kowt promote lebihh lebihh Haha mata duitan! yeahh! ofcoz laa. nakk masokk toilet pown kene bayar bhaii~ nakk nakk kalau nak masok toilet kat KLCC , ade satu level tu , siap kene bayar RM2. ade kew org yg nak masokk? aku rase , tak kowt. much better pegii level laen laa dari sia sia hbis RM2 mcam tu jew. RM2 tu , bole blie mcam mcam , bole blie air 100++ owhh. Haha

bukan nak ctew pasal toilet , tapi , game. lot of people kate , game utk release stress , buang mase blaa blaa blaa. LIC?for me , game byk aja aku. siyez! tak tipu laa weyhh. ajar ape? game ajar aku , English. oke! mmg game ade byk version , tapi , korang penahh tgk game versi Melayu? Kebanyakkan , English. that the reason , aku pandai sikit English daripada Melayu. ( Ais tu ape? ) not that all , kengkadang , aku bole praktik kan , game yg aku maen dgn sejarah Malaysia. like mcam , protect Malaysia daripada kene jajah. kalau pertahanan tak mantooppp ,  mmg akan di jajah laa kann? pastu , buat aku terpikir , penting kesetiaan. like mcam second game in my post , tak payah kowt nak curang + khianat bagai. last last , jadi loser jgk. then , kepercayaan. like , HQ a.k.a base a.k.a empayar tu as myself , allies is friend andd enemy is enemy laa. should i trust my allies? oke! TAK! manusia skrg , lagi ramai yg nak jatuhkan kita daripada tegur kesilapan kita. takpecaya? oke! pegii ctew kat kawan kau , yang kau dgn ade bf/gf andd bf/gf kau curang. respon diorang ape? '' kau curang laa balekk '' , '' kau carikk jew laen ''. if korang tanye aku , '' let it be. kau yang pilih utk bersama dgn dy. gelajoh! '' atau '' kau bg jew dy kat budakk tu. HUKUM KARMA ''. mmg tak membangunkan lgsg. at least , korang kene tahu , membe sendiri sggop tgk kau sedihh , nangis bgai. last last , korang tgk , membe korang dgn ex korang , baek jew , tkde pape pown. korang pecye diorang lpas tu? susahkan? kalau musuh , aku pecaye diorang. sbb diorang buat aku sedar. nak nak jenis musuh yg straight to the point. at firsst , mmg baran laa. tapi , bile pikir balekk , dy berani tegur kesalahan korang. thats great! next is ,  jujur a.k.a honest. every people yang rapat dgn aku , diorang tahu aku jenis mcam mane. korang nak close up dgn aku , jujur jew yg aku mntk. aku tak mntk pown , G6 , Blackhawk , Battleship ,  Nuclear blaa blaa blaa. ramai budakk yg aku kenal , agakk tipis kejujuran nye. even kau cakap dgn aku , '' dahh hbis jujur dahh aku ctew kat kau '' ape korang engt aku pecye? payah laa weyhh. cube kalau sume pihak ade depan mate kau , bole kau ctew bnde yg same kat diorang depan aku? so , why dont , korang strating hari korang dgn penuh kejujuran. yerr , aku tahu , kengkadang , sakedd jujur tu. tapi , aku rase , much better sakedd sbb jujur. daripada sakedd sbb di tipu. sokong? last , korang penah terpikir , kenapa kengkadang budakk yg low performance , bile maen game , diorang lagi hebat dari korang? sbb daya pemikiran diorang lagi hebat dari korang. care diorang atur strategy , lagi up-to-date daripada korang. just diorang taktahu nak praktikkan dunie game tu kepada dunie realiti jew. maen game pown , bole dapat duit laa. masokk laa mane mane competition , like yang clalu aku join , diorang dapat RM5000. aku saguhati jew sbb aku tak hebat mane pown , masihh di awangan.mmg tak logic kann? maen game jew dapat RM5000. tapi , renungkan , kenapa diorang bole bg duet byk tu? its must be something special pasal game yg diorang tahu , korang taktahu , tapi , aku tahu sikit sikit.

so , stop thinking. budakk banyak maen game , takde mase depan. act , mase depan diorang lagi cerah , but , macam aku cakap , diorang taktahu nak praktikkan sume tu , dalam dunia reality. tak salah , kalau korang ajar diorang utk praktikkan sume tu. like macam WCS. dy excelent student spm batch aku. kat umahh dy maen game jew. takde study pown. dy penah cakap kat aku , '' you focus dalam class. macam you focus maen game. you nak menangkan? dalam class , you mesti nak menang jugakkan? menangKAP segala yg teacher ajar '' Inspirasi~

* takde kaitan 
kakak senior ; kenapa mien taknak jadi peguam? sbb pemikiran mien lain dari org lain.


0 comments: