BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Bazaar~

first tyme , aku jejak kaki kat bazar sini. aku pown pelikk every each bazar yg aku pegii , mecty hujan lpas tu. mmg kecoh laa , kalahh danau , kat wangsa pown tak ramai macam kat sini. siyez! best gyle~ tgh jenjalan , nampak Mirul dgn Maria , Maria lambai aku , Mirul hoii aku ;D together lg korang ekk? bgos~ takpayah gedikkz nak gadohh bgai , aku campakk korang berdua sat g. pastu , merayau rayau. aku nampak DIA. berbaju coklat , masihh berjalan sorang diri , berbadan takk brape nak tuff. oke! first sight , terus attract aku utk terus tgk dy sambil berpikir . '' aku macam kenal dy ni ''. second sight , '' owhh , kenal! '' aku tgk dy terus je jalan , maybe tak prasan aku kowt coz dy tgh melihat juadah juadah kat tepi , yg aku just melilau jew. mmg aku nak tegur dy , tp , entahh laa. aku mcam just let it be. since peristiwa patah sim tu , tadii baru aku ternampak dy.

oke! kau tahu tk? yg aku nak lepakk dgn kau macam dlu lagi! aku nak gadohh dgn kau pasal teh o dgn milo ice. aku nak tgk bola dgn kau. aku nak '' candle lite dinner '' dgn kau. even just a moment aku dgn kau. aku terase owhh. aku tak desprate , aku just teringat benda benda tu balekk. aku nak buat sume tu dgn kau balekk. entahh laa~ aku engt lagi , permintaan kau , '' kalau kita jumpa lagi pasni , can i meet your mom? andd can you come with me , meet '' our '' parent? '' that tyme , aku hanye mampu gelakk andd change the topic. yeahh! tu sume nye , KALAU! remind KALAU! 
tu laa , dulu dy nak tahu umahh kau , kau taknak tunjok. kau suruhh dy carikk sndiri. skrg? kau yg dokk teringat dy memanjang. kenangan jew sume tu , sampai bile kau nak tggu '' KALAU '' kau tu? tu pown kalau '' KALAU '' kau tu jadi nyata laa. ITS JUST , '' KALAU ''!!!

0 comments: